Luger

Central Cee - én af UKs hotteste rappere kommer til København

Del

CENTRAL CEE
STORE VEGA
14. NOVEMBER 2022

Med en international appel og stor opmærksomhed omkring hvert eneste move han laver, er Central Cee Storbritanniens hotteste og mest fulgte rapper med et social audience på over 8 millioner og ærefrygtindgydende 2 milliarder artist streams. På tværs af den britiske rapscene befinder ikke mindre end 65 % af Central Cees fans sig uden for Storbritannien, hvor han regelmæssigt charter over hele kloden.

Tidligere i år satte den hyldede rapper fra West London gang i et vanvid med udgivelsen af hans anmelderroste '23'-mixtape - et projekt, der debuterede som nummer 1 på den britiske officielle hitliste, og fulgte op på 2021's 'Wild West', som var årets bedst sælgende britiske debutprojekt.

Der er talrige anerkendelser til denne højtflyvende unge kunstner. I forlængelse af hans hitliste toppende single og platin virale hit "Obsessed With You" [youtube.com] udgav Cench en GRM Daily Duppy (Daily Duppy er en af de mest sete freestyle platforme i verden), som endte med at blive den der chartede højest i platformens historie. Central Cee opnåede et fremragende spot i 2022’s BBC Sound Poll og modtog som resultat deraf ikke mindre end tre Brit Award-nomineringer - for bedste nye kunstner, bedste sang og bedste britiske hiphop-, rap-, grime-act. Ikke at forglemme hans feature på det platin-certificerede "Overseas" med D-Block Europe, som var en af 2022’s bedst sælgende britiske rap-singler.

Cench, som er særdeles modeinteresseret, har tidligere droppet en begrænset mængde merch i samarbejde med det britiske Streetwear-mærke Corteiz og Trapstar, som begge blev udsolgt inden for 60 minutter.

Med support fra The Guardian, Pitchfork, NME, Clash, Complex, Crack, Lil Baby, Big Sean, Wizkid, Jacquemus, Louis Vuitton, Virgil Abloh og Drake, er Central Cee det største navn netop nu og umuligt at ignorere.


Følg Central Cee her:
Instagram
YouTube
Spotify


Billetpriser: 245 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 5. august kl. 10.00 via luger.dk
Der vil være presale via LN/Lugers nyhedsbrev fra torsdag 4. august kl. 10.00 (24 timer)

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.

Kontakter

Billeder

Download
Foto credit: Zek Snaps
Foto credit: Zek Snaps
Download

Information om Luger

Luger
Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

Gør klar til en massiv energiudladning når det australske band Sticky Fingers kommer til Den Grå Hal.9.8.2022 09:27:48 CEST | Pressemeddelelse

Et af Australiens største bands, Sticky Fingers, har leveret tre top 5-albums i streg, opnået ARIAA platin- og guldplader, ramt 1 milliard streams og har spillet udsolgte koncerterne på nogle af Australiens mest prestigefyldte spillesteder. Sticky Fingers består af Dylan Frost [forsanger, guitar], Paddy Cornwall [bas, vokal], Seamus Coyle [lead guitar], Beaker ”Beaks” Best [trommer, percussion] og Freddy Crabs [keys, synth].

Den nye, unge popartist Emely giver sin allerførste headliner koncert11.5.2022 11:05:00 CEST | Nyhed

Emely på Ideal Bar (VEGA) Torsdag 8. september 2022 Den nye, unge popartist Emely giver sin allerførste headliner koncert d. 8. september på Ideal Bar i København. Emely kommer fra en musikerfamilie, og derfor har hun været involveret i sang- og tekstskrivning, siden hun var et barn. Hendes tekster handler primært om håbløs forelskelse og hendes musik bevæger lytteren til fantasi popunivers med elektroniske elementer. I efteråret 2021 spillede hun support for Phlake, og hun er blevet taget rigtig godt imod, af både publikum såvel som anmeldere: ’’Det er pop af den polerede slags med internationalt vingefang i sådan en grad, at det er svært ved at begribe, at artisten har kunne gå under radaren indtil nu. Seks numre leveres med stor selvsikkerhed og endnu større talent. Det er dog absolut afsluttende track "Precious Time", der i særdeleshed får mig til at spidse ører og spå straks-succes. Koncerten kan klinge ud efter 22 minutter. Jeg hader at slutte på en kliché, men det er vel på sin

Kind Mod Kind annoncerer deres to første headliner shows i Aarhus og København til oktober4.5.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Kind Mod Kind annoncerer deres to første headliner shows i Aarhus og København til oktober Det tre måneder gamle band, Kind mod Kind, har indtil nu kun udgivet debutsinglen ’Du Gør Mig Blind’, men har allerede formået at skabe alvorlig røre i den musikalske andedam, hvilket har resulteret i en P3s Uundgåelige, en ottende plads på den officielle danske airplay chart samt anmelder-roser. Deres første to koncerter har også været et tilløbsstykke og det blev nødvendigt at afvise skuffende koncertgængere i døren, grundet fuld kapacitet og nu er det vist ogsa° ved at være tid til at fodre ilden med ny musik. Fredag 13. maj udkommer anden single ‘Jeg Går Amok’, en festhymne til de evige sommernætter, hvor musikken pulserer i takt med at solen står op på ny. Igen spiller kontrasten i forsangeren Julius’ lyse falset en gennemgående rolle, når han med sin blide røst bestemt fortæller lytteren at “baby, du skal danse lige til jeg siger stop”. Kind mod Kind kan inden deres efterårskoncerter bl.a.

HUGORM : ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ - NYT ALBUM & EFTERÅRSTOUR 202227.4.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

HUGORM: ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ NYT ALBUM & EFTERÅRSTOUR 2022 HUGORM startede året med tre stort set udsolgte koncerter i København og Aarhus, og nu løfter trioen sløret for efterårets live-aktiviteter i form af en omfattende efterårsturné der er opkaldt efter bandets kommende andet studiealbum; ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’, som udkommer til oktober inden tour start. Bandet udsender første single ”HIMMELJUICE” den 27. maj. HUGORM har i de 5 år de har eksisteret ikke befundet sig i hi på noget tidspunkt. Der er kun kommet mere fart og flere farver på den mangfoldige palet, hvilket ikke mindst kommer til udtryk, når de står i øjenhøjde med publikum til koncerterne. HUGORMs shows stikker i mange forskellige, kreative retninger undervejs, og for dem der har set bandet live, hersker der ingen tvivl om, at man som publikum får frirum til at rase og rense ud. Live-anmeldelserne taler deres tydelige sprog og bl.a. GAFFAs anmelder kaldte Hugorm ”På grænsen til det sindssyge” - (5 stjerner). TRO, HUG &

Den texanske Americana singer/ songwriter Shakey Graves kommer til Pumpehuset.20.4.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

SHAKEY GRAVES SPECIAL GUEST: S.G. GOODMAN PUMPEHUSET 1. NOVEMBER 2022 Den texanske Americana singer/ songwriter Shakey Graves kommer til Pumpehuset. Alejandro Rose-Garcia, også kendt som Shakey Graves, er en Americana singer/ songwriter fra Austin, Texas. Han begyndte at lave musik i 2007 og udgav sit debutalbum ’Roll the Bones’ i 2011. Det var dog først med ’And the War Came’ fra 2014 og sangen ’Dearly Departed’ at Shakey Graves gik fra ”kult-act” til etableret artist. Med sine Texas-rødder og akustisk guitar-drevet musik blev han udråbt som Best Emerging Artist til 2015 Americana Music Awards. Gennem karrieren har han dog udviklet sig til også at omfavne indie-genren. Som inspirationskilder nævnens bl.a. The Beatles, Harry Nilsson, Elliott Smith, Beck circa One Foot in the Grave, Broken Social Scene, Built to Spill, m.fl. Til november tager han sin guitar og dybe sange med til Pumpehuset. Billetpriser: 195 kr. + gebyr Billetsalget starter fredag 22. april kl. 11.00 via luger.dk og ti

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum