Guldborgsund Kommune

Centerchef fratræder sin stilling pr. dags dato

Del

Guldborgsund Kommune har i dag indgået en aftale med centerchef Mads Larsen, Center for Familie & Forebyggelse, om, at han fratræder sin stilling pr. dags dato.

Direktionen vil i de kommende dage aftale, hvordan ledelsen af centret varetages frem mod ansættelsen af en ny centerchef.

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund har fundet arkitekten, der skal udvikle stort havneområde21.4.2021 09:10:57 CEST | Pressemeddelelse

Et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer skal omdanne den nuværende erhvervshavn i Nykøbing Falster til en ny spændende bydel med boliger, hotel, restauranter og masser af aktiviteter for borgere og besøgene. Guldborgsund Kommune har afsat en investering på 100 mio kr. over en 4 årig periode til at understøtte en realisering af planen. Når helhedsplanen foreligger vil investorer blive inviteret til at medvirke til realisering af den store udvikling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum