Lolland Kommune

Center for Handicap og Chris MacDonald byder på en aften i sundhedens tegn

Del

Han er kendt for sin evne til at inspirere og motivere danskere til at leve et sundere liv i en række tv-projekter. Det har han også tænkt sig, når han kommer til Maribo Hallerne tirsdag 23. maj kl. 18.30-21.00 med sit foredrag om sundhed. Der er naturligvis tale om Chris MacDonald, som Lolland Kommunes Center for Handicap har inviteret til at deltage i et gratis arrangement for alle interesserede.

Chris MacDonald fortæller om sundhed 23. maj i Maribo Hallerne. (Foto: Anders Hviid)
Chris MacDonald fortæller om sundhed 23. maj i Maribo Hallerne. (Foto: Anders Hviid)

Med initiativet ønsker Center for Handicap at sætte fokus på, hvad der skal til for at få et godt og sundt liv med de udfordringer, vi støder på. Det er et af omdrejningspunkterne i Chris MacDonalds foredrag, hvor han præsenterer de seneste resultater og forskning inden for sundhed – fra motivation, fysisk aktivitet, søvn, stress til kost – serveret med masser af humor.

Chris MacDonald kombinerer erfaringerne fra tv-projektet U-TURN og videnskabelig viden i sit foredrag, hvor han på tankevækkende og underholdende vis fortæller om, hvordan vi kan fungere bedst muligt i en hektisk verden.

I dag foregår alt i et hæsblæsende tempo og livet leves i overhalingsbanen. Vi skal nå mere og mere i løbet af en enkelt dag, og kravene til vores engagement og indsats på arbejdet og i fritiden bliver større og større. Det eneste, der ikke ændrer sig, er, at der stadig kun er 24 timer i døgnet. Det er en verden, som er svær at stoppe, og kun få mennesker formår at trække i håndbremsen og trække ud i nødsporet – bare en gang i mellem. Derfor bliver det afgørende at installere en opdateret servicepakke og iklæde sig det rette sikkerhedsudstyr. Hvad det konkret indebærer, vil Chris MacDonald gøre os meget klogere på 23. maj.

Inden foredraget informerer Center for Handicap om muligheden for at være med i en ny frivilligforening til gavn for borgere i kommunen med funktionsnedsættelse. Formålet med foreningen er at øge borgernes sundhed og livskvalitet ved at skabe flere muligheder for aktiviteter og socialt samvær.

Tid: Tirsdag 23. maj 2017, kl. 18.30-21.00
Sted: Maribo Hallerne, Ved Stadion 4, 4930 Maribo
Tilmelding: Det er gratis at deltage. Husk blot at tilmelde dig efter først-til-mølle-princippet ved at skrive en mail til chrismacd@lolland.dk.

Nøgleord

Kontakter

Annette Moryl Hansen
Centerleder, Center for Handicap, Lolland Kommune
Tlf. 51 29 08 51
Mail: moryl@lolland.dk

Billeder

Chris MacDonald fortæller om sundhed 23. maj i Maribo Hallerne. (Foto: Anders Hviid)
Chris MacDonald fortæller om sundhed 23. maj i Maribo Hallerne. (Foto: Anders Hviid)
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Hvem fortjener Arkitekturpris 2018?19.6.2018 06:05pressemeddelelse

For tredje gang uddeler Lolland Kommune i år priser til bygninger med særlige arkitektoniske kvaliteter og i år også til haveanlæg og grønne fællesområder. Har du et forslag til en vinder, skal du indsende det senest 19. august 2018. Det kan både være din egen ejendom, naboens eller en helt tredje. Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kr. og en ”æresplade” til ophængning på byggeriet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum