Aarhus Universitet: Arts

Center for Grundtvigforskning får ny bestyrelsesformand

Del

Carl Holst tiltræder som ny formand for bestyrelsen hos Center for Grundtvigforskning.

Fotokredit Steen Brogaard
Fotokredit Steen Brogaard

Mangeårig erfaring fra adskillige områder i det politiske landskab i Danmark vil komme Center for Grundtvigforskning til gode, når centerbestyrelsens tidligere næstformand Carl Holst tiltræder som formand.

”Med udpegelsen af Carl Holst har vi fået en yderst kompetent bestyrelsesformand med stærk faglighed, stort udsyn og politisk erfaring, som vil komme os til gavn. Jeg glæder mig til samarbejdet om at sikre færdiggørelsen af centerets hovedopgave,” siger centerleder Katrine Frøkjær Baunvig.

Carl Holst, der har en baggrund som skolelærer, regionsrådsformand og folketingspolitiker, afløser tidligere folketingspolitiker Karen Klint.

Kontakter

Katrine Frøkjær Baunvig
Lektor
M baunvig@cas.au.dk
H 1451, 422
P +4593521770

Billeder

Fotokredit Steen Brogaard
Fotokredit Steen Brogaard
Download

Information om Aarhus Universitet: Arts

Aarhus Universitet: Arts
Aarhus Universitet: ArtsOm Center for Grundtvigforskning

Center for Grundtvigforskning er oprettet den 1. januar 2009 i tilknytning til Institut for Kultur og Samfund ved Aarhus Universitet. Centerets arbejde bygger på den tætte kobling mellem udgivelsen af en digital kommenteret udgave af Grundtvigs værker og den dertil knyttede forskning og formidling.  

Centeret arbejder med:

  • En digital og kommenteret udgave af Grundtvigs skrifter, kaldet Grundtvigs Værker.
  • En forskningsindsats på de felter, hvor Grundtvig særligt markerede sig
    - Teologi og kirke
    - Demokrati og folkelighed
    - Pædagogik og folkeoplysning
  • Videnudveksling, undervisning og formidling

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Arts

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Arts

TikTok har ramt et hul i markedet21.1.2021 09:02:08 CETPressemeddelelse

Det hurtigst voksende sociale medie i verden er en app ved navn TikTok. En app, der puster de amerikanske techgiganter i nakken. Hvor øvrige sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat er hjemmehørende i USA, har denne app hovedsæde i Beijing og har taget hele verden uden for Kina med storm, men er også selv kommet i politisk stormvejr. Andreas Lieberoth, adjunkt i pædagogisk psykologi ved DPU og forsker ved Interacting Minds Centre, giver her sit perspektiv på en af tidens mest downloadede apps.

Kvalitet i daginstitutioner handler om mere end normeringer12.1.2021 12:18:47 CETPressemeddelelse

Flere voksne til børnene i de danske vuggestuer og børnehaver står på de flestes ønskeliste. Men hvis vi skal have fuldt udbytte af de minimumsnormeringer, der indføres i Danmark fra 2024, må vi blive skarpe på, hvordan normeringer spiller sammen med andre faktorer med betydning for kvaliteten i daginstitutioner – og hvad vi overhovedet forstår ved kvalitet. Den nye forskningsoversigt i DPU og NCS’ e-bogsserie Pædagogisk indblik går i dybden med forholdet mellem normeringer og kvalitet i daginstitutioner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum