Globenewswire

cBrain A/S

Del

cBrain indgår aftale med det nye Ministerium for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri


Fondsbørsmeddelelse nr. 02/2021cBrain indgår aftale med det nye Ministerium for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri


København, 8. januar 2021


Det nye Ministerium for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har indgået aftale med cBrain om leverance af F2 som digital platform til brug for ministeriets departement.

cBrain glæder sig naturligvis over den fortsatte fremgang på det danske marked som leverandør til den offentlige sektor.

Aftalen betyder, at 15 ud af de 19 danske ministerier nu anvender cBrain’s F2 standardsoftware til understøttelse af arbejdet i departementet, herunder digital ministerbetjening.

Aftalen er vigtig for cBrain’s eksport. United Nations har siden 2016 kåret Danmark som verdens førende nation inden for E-government. Når cBrain samtidig står som leverandør til 4/5 af alle danske ministerier, giver det cBrain en markant international referenceposition.


Med venlig hilsen           

Per Tejs Knudsen, CEO

Vedhæftet fil


Information om Globenewswire

Globenewswire
Globenewswire
Denmark & Iceland


+45 89 88 2046http://globenewswire.com
DK

Følg pressemeddelelser fra Globenewswire

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Globenewswire

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum