DI Sydvestjylland

Casper gjorde comeback og blev Årets Lærling

Del

Casper Brun Pedersen fra virksomheden Lindpro A/S i Esbjerg måtte grueligt meget igennem, inden han kunne krone en bemærkelsesværdig flot indsats med et 12-tal for svendeprøven som elektriker og nu med titlen Årets Lærling fra DI Sydvestjylland.

- Vi har valgt Casper som Årets Lærling på grund af hans gåpåmod og høje faglige niveau. I Lindpro har han stået for sine egne opgaver, og bl.a. haft ansvaret for et større industrianlæg, som krævede stort overblik, koordinering og arbejde i både aftentimer og weekender for at nå deadline, siger formanden for DI Sydvestjylland, adm. direktør Jens Damgaard, Vestfrost A/S.

Historien om Casper er samtidig et eventyr om et utroligt comeback.

Alle på virksomheden blev dybt berørt, da Casper nytårsaften blev overfaldet og derefter var sygemeldt i to måneder. Det har betydet en udskudt eksamen på sit valgfrie speciale samt forlænget lærekontrakt.

Men Casper har taget det i stiv arm og vist, hvilket stof han er gjort af.

Casper får prisen overrakt på DI Sydvestjyllands erhvervstræf 2018 onsdag den 2. maj. Han får prisen fordi, han gennem hele hans læretid har vist et stort ansvar.

- Casper er altid gået forrest, og i perioder var det ham der styrede og prioriterede opgaverne, som de udlærte svende udførte, siger sektionschef Lars Küster, Lindpro A/S.

Den høje faglighed er kommet til udtryk i Casper Brun Pedersens valg af uddannelse, skole og i de karakterer, han har fået for sine præstationer.

Casper har nemlig valgt at tage EUX-uddannelsen, tilmed på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten, som resulterede i et flot 12-tal til svendeprøven.

Lindpro har indstillet Casper til titlen som Årets Lærling, fordi han til trods for det store ansvar og flotte karakterer altid har bevaret begge ben på jorden.

- Casper er engageret i alle opgaver - store som små, og der er altid overskud til at hjælpe en kollega. Derfor er han også meget vellidt, siger Lars Küster.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos Lars Küster, tlf. 2551 9101 eller chefkonsulent Johan Pedersen, DI, tlf. 4084 3207

Billeder

Information om DI Sydvestjylland

DI Sydvestjylland
DI SydvestjyllandFor yderligere information om DI Sydvestjylland:

Chefkonsulent Johan H. Pedersen
Mail: jhp@di.dk
Tlf. 3377 3781
Mobil: 4084 3207

Sekretær Karen Blum
Mail: kab@di.dk
Tlf. 3377 3677

Følg pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

Erhvervslivet: Varde er blandt de bedste i Danmark til at få ledige i gang3.9.2018 21:30:00Pressemeddelelse

Varde Kommune er blandt de bedste i landet til at hjælpe virksomhederne med at få de medarbejdere, der er brug for. Det viser den nye udgave af Dansk Industris årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima, hvor 7.700 danske virksomheder har medvirket. I undersøgelsen stryger Varde Kommune ind på en placering som nummer syv, når det gælder den kommunale indsats for at øge beskæftigelsen. - Virksomhederne er meget glade for samarbejdet med jobcentret og for kommunens indsats for, at virksomhederne kan få de medarbejdere, de har brug for. Vi kan se, at antallet af konkrete samarbejder imellem jobcentret og virksomhederne i kommunen er i vækst, og vi kan se, at Varde Kommune faktisk er landets næstbedste til at få ledige i gang igen på arbejdsmarkedet, inden de har gået ledige i seks måneder. Det er bare glædeligt, siger formand for DI Sydvestjylland Jens Damgaard. For erhvervslivet er indsatsen for beskæftigelsen en meget vigtig opgave for kommunen, fordi manglen på kvalificerede medar

Lave skatter baner vejen for godt erhvervsklima i Vejen3.9.2018 21:30:00Pressemeddelelse

Vejen Kommune får et flot skudsmål af det lokale erhvervsliv. Det fremgår af Dansk Industris store årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima, hvor 7.700 virksomheder i år har medvirket. Vejen kommer ind på en 14. plads på listen over kommuner med det bedste erhvervsklima, men når det gælder bedømmelsen af niveauet for skatter, afgifter og gebyrer, så lander Vejen på en placering som nummer ni i hele landet. - Det er rigtig flot med en placering som nr. ni på listen over kommuner, hvor virksomhederne er mest tilfredse med skatter, afgifter og gebyrer. Det vidner om, at Vejen Kommune er helt bevidste om den konkurrencesituation, som virksomhederne står i og at jo højere skatter, afgifter og gebyrer ganske enkelt betyder, at virksomhedernes produkter bliver dyrere og dermed har sværere ved at klare sig på markedet, siger formanden for DI Sydvestjylland, Jens Damgaard. Virksomhederne i Vejen giver også kommunen en fin karakter på en lang række andre områder. For eksempel er områdets

Lokalt Erhvervsklima 2018: Esbjerg slår de andre storbyer med flere længder3.9.2018 21:30:00Pressemeddelelse

Esbjerg udbygger afstanden til de andre storkommuner i Danmark, når det gælder erhvervsklima. Det fremgår af årets udgave af Lokalt Erhvervsklima, som er Dansk Industris undersøgelse blandt 7.700 danske virksomheder. - Esbjerg Kommune klarer sig rigtig fint på næsten alle de ting vi måler på, og det afspejler sig i årets erhvervsklimaundersøgelse. Virksomhedernes tilfredshed kommer især til udtryk i relation til vigtige punkter som arbejdskraft, infrastruktur og de fysiske rammer, siger formand for DI Sydvestjylland Jens Damgaard. Esbjerg Kommune mister dog lidt terræn på den samlede rangliste og glider tilbage fra en plads som nummer 21 til plads 25, men slår altså stadig de andre store kommuner med flere længder. Den næstbedste store kommune, som er Aalborg Kommune, ligger på en plads som nummer 51. Den bedste vurdering opnår kommunen i kategorien ”fysiske planlægning”. Virksomhederne oplever, at der er et godt udbud af erhvervsgrunde og at planlægningen levner god plads til både bol

Billund er igen i år en af Danmarks bedste erhvervskommuner3.9.2018 21:30:00Pressemeddelelse

Billund Kommunes indsats for at skabe de bedste rammer for job og vækst belønnes med en flot placering blandt landets 10 bedste erhvervskommuner. Det viser den nyeste udgave af Dansk Industris store årlige undersøgelse Lokalt Erhvervsklima, hvor 7.700 virksomheder medvirker. - I DI Sydvestjylland er vi meget imponeret af Billund Kommunes vedholdende og effektive arbejde for at tilbyde de bedst mulige forhold for virksomhederne i kommunen. Vi kan se, at virksomhederne er meget tilfredse med næsten alle de erhvervsvilkår, vi måler på, siger formand for DI Sydvestjylland Jens Damgaard. Billund er i år den ottende bedste erhvervskommune i landet. Det er ottende år i træk, at Billund placerer sig i top 10 i undersøgelsen. Årets placering er et lille skridt tilbage fra sidste års fjerde plads. Tilfredsheden kommer især til udtryk i virksomhedernes vurdering af kommunens skatter, afgifter og gebyrer, hvor Billund rent faktisk opnår den højeste tilfredshed af alle på landsplan. - Placeringen e

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum