DI Sydvestjylland

Casper gjorde comeback og blev Årets Lærling

Del

Casper Brun Pedersen fra virksomheden Lindpro A/S i Esbjerg måtte grueligt meget igennem, inden han kunne krone en bemærkelsesværdig flot indsats med et 12-tal for svendeprøven som elektriker og nu med titlen Årets Lærling fra DI Sydvestjylland.

- Vi har valgt Casper som Årets Lærling på grund af hans gåpåmod og høje faglige niveau. I Lindpro har han stået for sine egne opgaver, og bl.a. haft ansvaret for et større industrianlæg, som krævede stort overblik, koordinering og arbejde i både aftentimer og weekender for at nå deadline, siger formanden for DI Sydvestjylland, adm. direktør Jens Damgaard, Vestfrost A/S.

Historien om Casper er samtidig et eventyr om et utroligt comeback.

Alle på virksomheden blev dybt berørt, da Casper nytårsaften blev overfaldet og derefter var sygemeldt i to måneder. Det har betydet en udskudt eksamen på sit valgfrie speciale samt forlænget lærekontrakt.

Men Casper har taget det i stiv arm og vist, hvilket stof han er gjort af.

Casper får prisen overrakt på DI Sydvestjyllands erhvervstræf 2018 onsdag den 2. maj. Han får prisen fordi, han gennem hele hans læretid har vist et stort ansvar.

- Casper er altid gået forrest, og i perioder var det ham der styrede og prioriterede opgaverne, som de udlærte svende udførte, siger sektionschef Lars Küster, Lindpro A/S.

Den høje faglighed er kommet til udtryk i Casper Brun Pedersens valg af uddannelse, skole og i de karakterer, han har fået for sine præstationer.

Casper har nemlig valgt at tage EUX-uddannelsen, tilmed på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten, som resulterede i et flot 12-tal til svendeprøven.

Lindpro har indstillet Casper til titlen som Årets Lærling, fordi han til trods for det store ansvar og flotte karakterer altid har bevaret begge ben på jorden.

- Casper er engageret i alle opgaver - store som små, og der er altid overskud til at hjælpe en kollega. Derfor er han også meget vellidt, siger Lars Küster.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos Lars Küster, tlf. 2551 9101 eller chefkonsulent Johan Pedersen, DI, tlf. 4084 3207

Billeder

Information om DI Sydvestjylland

DI Sydvestjylland
DI SydvestjyllandFor yderligere information om DI Sydvestjylland:

Chefkonsulent Johan H. Pedersen
Mail: jhp@di.dk
Tlf. 3377 3781
Mobil: 4084 3207

Sekretær Karen Blum
Mail: kab@di.dk
Tlf. 3377 3677

Følg pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

Adm. direktør Jesper Toft Mathiasen vender tilbage som formand for DI Sydvestjylland2.5.2019 16:11:18 CESTPressemeddelelse

På den netop overståede generalforsamling i DI Sydvestjylland blev adm. direktør Jesper Toft Mathiasen udpeget som ny formand. Jesper Toft Mathiasen indtager dermed igen formandsposten, som Jens Damgaard har beklædt i ca. 1½ år. Forud for Jens Damgaards formandsperiode var posten beklædt af netop Jesper Toft Mathiasen i 5½ år, så det må siges at være en særdeles erfaren formand, der nu igen sætter sig i formandsstolen.

Erhvervslivet: Varde er blandt de bedste i Danmark til at få ledige i gang3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Varde Kommune er blandt de bedste i landet til at hjælpe virksomhederne med at få de medarbejdere, der er brug for. Det viser den nye udgave af Dansk Industris årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima, hvor 7.700 danske virksomheder har medvirket. I undersøgelsen stryger Varde Kommune ind på en placering som nummer syv, når det gælder den kommunale indsats for at øge beskæftigelsen. - Virksomhederne er meget glade for samarbejdet med jobcentret og for kommunens indsats for, at virksomhederne kan få de medarbejdere, de har brug for. Vi kan se, at antallet af konkrete samarbejder imellem jobcentret og virksomhederne i kommunen er i vækst, og vi kan se, at Varde Kommune faktisk er landets næstbedste til at få ledige i gang igen på arbejdsmarkedet, inden de har gået ledige i seks måneder. Det er bare glædeligt, siger formand for DI Sydvestjylland Jens Damgaard. For erhvervslivet er indsatsen for beskæftigelsen en meget vigtig opgave for kommunen, fordi manglen på kvalificerede medar

Lokalt Erhvervsklima 2018: Esbjerg slår de andre storbyer med flere længder3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Esbjerg udbygger afstanden til de andre storkommuner i Danmark, når det gælder erhvervsklima. Det fremgår af årets udgave af Lokalt Erhvervsklima, som er Dansk Industris undersøgelse blandt 7.700 danske virksomheder. - Esbjerg Kommune klarer sig rigtig fint på næsten alle de ting vi måler på, og det afspejler sig i årets erhvervsklimaundersøgelse. Virksomhedernes tilfredshed kommer især til udtryk i relation til vigtige punkter som arbejdskraft, infrastruktur og de fysiske rammer, siger formand for DI Sydvestjylland Jens Damgaard. Esbjerg Kommune mister dog lidt terræn på den samlede rangliste og glider tilbage fra en plads som nummer 21 til plads 25, men slår altså stadig de andre store kommuner med flere længder. Den næstbedste store kommune, som er Aalborg Kommune, ligger på en plads som nummer 51. Den bedste vurdering opnår kommunen i kategorien ”fysiske planlægning”. Virksomhederne oplever, at der er et godt udbud af erhvervsgrunde og at planlægningen levner god plads til både bol

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum