Danske Andelskassers Bank A/S

Carsten Sørensen er skiftet til Andelskassen i Odense

Del

Kunderådgiver Carsten Sørensen kommer senest fra en stilling i Nordea.

Carsten Sørensen skiftede til Andelskassen, fordi han ønskede at komme tættere på kunderne. Men det var ikke lige det, der skete, da han startede i Andelskassen i Odense. Han begyndte midt i corona-krisen og måtte arbejde hjemmefra.

”Det har været som at cykle i strid modvind. Men nu er vinden vendt, og vi kan invitere kunder og potentielle kunder ind i vores fantastiske nye lokaler på anden sal i TBT-Tower midt i Odense”, siger Carsten Sørensen.

Hurtige beslutninger
Carsten takkede ja til det nye job, fordi tanken om en bank med flade strukturer, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, tiltalte ham.

”Jeg vil gerne være tilgængelig for kunderne i hverdagen – og så synes jeg, det er rigtigt spændende at skulle være med til at bygge en helt ny afdeling op”, fortæller Carsten Sørensen.

Carsten er ny i Andelskassen, men han er en erfaren herre i bankbranchen og har tidligere arbejdet som investeringsrådgiver i Jyske Bank og formueplanlægger i Fionia Bank. Senest har han arbejdet som rådgiver i Nordea i Odense.

Biler og bomuldshunde
Privat bor Carsten i Skibhuskvarteret i Odense, hvor han bor med sammen med sin hustru og to børn. Det tredje barn er fløjet fra reden. I fritiden går Carsten op i biler, historie og sport, når han ikke traver Odense tynd med familiens to bomuldshunde.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikations- og marketingchef Gorm Ruge på telefon 41 85 09 59 eller pr. mail rug@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen - er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 16 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Andelskassen er en solid bank, der sidste år kunne aflevere et årsregnskab med de bedste økonomiske resultater i bankens mere end 100-årige historie.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum