Region Hovedstaden

Carsten Nørgaard bliver ny vicedirektør i Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden

Del

Med Carsten Nørgaard får Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden, Danmarks største offentlige it-virksomhed, et både stærkt og erfarent it- og ledelseskort på hånden.

Carsten Nørgaard har over 20 års erfaring fra it-branchen, hvor han især har arbejdet med finansiel it. Carsten kommer fra en stilling som interim-direktør for Teknologi og Services, CTO, i Bankernes EDB Center, BEC.  Inden da var Carsten CIO i 14 år i værdipapircentralen VP SECURITIES A/S, som bl.a. udvikler internationalt anerkendte systemer til håndtering af værdipapirer. Carsten Nørgaard har desuden været formand for bestyrelsen for Dansk IT siden 2013, er 49 år og bor på Frederiksberg med sin kæreste.

Markant udviklingspartner
Direktør i Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden, Torben Dalgaard, udtaler:
- Jeg er utrolig glad for, at vi kan ansætte Carsten Nørgaard. Han har den helt rette it-faglige ballast og ledelsesmæssige erfaring til at være en vigtig inspirator og en markant udviklingspartner ift. CIMT’s fremtidige strategiske udvikling. Med sin store indsigt i it, sin erfaring med mange forskelligartede interessenter og ikke mindst sin erfaring med kritisk it-drift er jeg desuden sikker på, at Carsten fra begyndelsen vil kunne understøtte CIMTs fortsatte organisatoriske udvikling.

Fantastisk mulighed
Carsten Nørgaard udtaler:
 - Det er fantastisk at få muligheden for at træde ind i en organisation, der er ved at implementere en verdensførende sundhedsplatform, og som herfra skal fortsætte den væsentlige udviklingsopgave, der ligger i digitalisering af sundhedsområdet i Region Hovedstaden - til fordel for både patienter og medarbejdere. En udvikling, som vil stille nye og endnu større krav til CIMT fremover, og som jeg ser meget frem til at være en del af og bidrage til.

Carsten Nørgaard tiltræder som vicedirektør i CIMT den 1. marts 2017.

Om Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden:
Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT) er med sine cirka 900 ansatte Danmarks største offentlige center for it- og sundhedsteknologi.

CIMT driver, supporterer og udvikler it, telefoni og medicoudstyr for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre.

Kontakt:

  • Torben Dalgaard, direktør i Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden, tlf.: 51 32 33 36
  • Carsten Nørgaard, vicedirektør i Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden, tlf.: 24 28 04 59
  • Pressevagten i Region Hovedstaden, tlf.: 70 20 95 88

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Det dansk-svenske ReproUnion-projekt når finalen i EU´s prestigefyldte RegioStars Awards18.6.2018 13:10pressemeddelelse

Blandt over 100 EU-støttede projekter fra hele Europa er netop det dansk-svenske, ReproUnion-projekt, gået videre til den prestigefyldte finale i konkurrencen om at blive Europas bedste projekt støttet af Samhørighedsfonden. Med afsæt i Medicon Valley-regionens unikke kompetencer på området, har ReproUnion til formål at styrke forskning, udvikling og tilgængelighed inden for behandling af ufrivillig barnløshed, som er et stigende problem i Europas aldrende befolkninger, og de hidtidige resultater har vakt opmærksomhed i Bruxelles.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum