DI Roskilde Køge Bugt

Carsten K. Jensen valgt som formand for DI Roskilde/Køge Bugt

Del

Carsten K. Jensen, der er adm. direktør i CKJ Steel A/S i Køge, er ny formand for DI Roskilde/Køge Bugt. Carsten K. Jensen har passet hvervet som formand, siden Torben Strand trådte tilbage ved årsskiftet. På foreningens generalforsamling, der fandt sted på Comwell i Roskilde i dag, konstituerede bestyrelsen sig formelt med Carsten K. Jensen som formand.

Samtidig blev produktionsdirektør Christian Midé-Andersen fra Junckers Industries A/S i Køge og Supply Chain Director Keld G. Nielsen fra Stryhns A/S i Roskilde begge genudpeget til næstformænd.

Eneste nye medlem af bestyrelsen er Operations Director & Site Manager Vegard Hetting fra Nunc A/S Thermo Fisher Scientific i Roskilde. Han har siddet i bestyrelsen siden årsskiftet men blev i dag formelt valgt til bestyrelsen.

Bestyrelsen for DI Roskilde/Køge Bugt ser således ud:

  • Adm. direktør Carsten K. Jensen, CKJ Steel A/S (formand)
  • Adm. direktør Pia Larsen, MJ Service A/S
  • Produktionsdirektør Christian Midé-Andersen, Junckers Industrier A/S, næstformand
  • Fabriksdirektør Jørn O. Stryger, CP Kelco ApS
  • Supply Chain Director Keld G. Nielsen, Stryhns A/S, næstformand
  • Direktør Martin Nyrop-Larsen, Hvalsø Savværk A/S
  • Direktør Niels Hermansen, dnp denmark A/S
  • Group CEO Thomas Krøyer, Leman International Transport A/S
  • Operations Director & Site Manager Vegard Hetting, Nunc A/S Thermo Fisher Scientific

Følg Dansk Industri på:

    

Billeder

Information om DI Roskilde Køge Bugt

DI Roskilde Køge Bugt
DI Roskilde Køge BugtFor yderligere information om DI Roskilde/Køge Bugt:

Chefkonsulent Karsten Almosetoft
Mail: kaa@di.dk
Tlf. 3377 3987
Mobil: 2088 3987

Sekretær Karen Blum
Mail: kab@di.dk
Tlf. 3377 3677

Følg pressemeddelelser fra DI Roskilde Køge Bugt

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Roskilde Køge Bugt

Tre stærke profiler til bestyrelsen for DI Roskilde/Køge Bugt29.5.2019 09:32:43 CESTPressemeddelelse

Mikkel Friis-Holm, adm. direktør i Friis-Holm Chokolade, Martin Vestergaard, direktør i Power Stow A/S og Jeanet Løgsted, adm. direktør i Citoxlab Scantox A/S, er valgt til bestyrelsen for DI Roskilde/Køge Bugt. Det skete på foreningens generalforsamling, der blev holdt på Comwell Køge Strand. Direktør Carsten K. Jensen fra CKJ Steel A/S blev genvalgt som formand. Produktionsdirektør Christian Midé-Andersen fra F. Junckers Industrier A/S og Supply Chain Director Keld G. Nielsen fra Stryhns fortsætter begge som næstformænd. - De tre nye medlemmer af bestyrelsen brænder for at skabe gode lokale vilkår for virksomhederne. Jeg ser frem til samarbejdet og til at udbrede kendskabet til arbejdet i regionalforeningen, siger Carsten K. Jensen. Formanden vil bygge videre på de positive takter, som erhvervslivet i DI Roskilde/Køge Bugt oplever i de her år. Det kræver et tæt samarbejde med både kommuner og uddannelsesinstitutioner. - Siden 2015 har virksomhederne her i området skabt mere end 5.000

Styrket dialog har skabt et bedre erhvervsklima3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Dialogen mellem virksomhederne og de kommunale politikere og embedsmænd er styrket. Og kommunerne er blevet bedre til at formidle væsentlig information til virksomhederne, viser Dansk Industris årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima. Formanden for DI Roskilde/Køge Bugt, Carsten K. Jensen, er overordnet tilfreds med resultatet af undersøgelsen. Han mener, at alle kommuner i området gør en indsats for at forbedre deres service over for virksomhederne. - Selv om tre ud af fem kommuner er gået tilbage i årets undersøgelse, føler vi fortsat, at de fem kommuner gør rigtigt meget for at tilgodese virksomhedernes vilkår i det daglige arbejde, siger Carsten K. Jensen. I de fem kommuner i DI Roskilde/Køge Bugts område findes de mest tilfredse virksomheder i Greve, Solrød og Køge. Solrød Kommune er gået frem og ligger nu nummer 41 på listen over de 93 kommuner, der deltager i undersøgelsen. Greve er gået seks pladser tilbage til en plads som nummer 38. Køge Kommune er gået 15 pladser til

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum