YouGov Denmark

Carolines fans har høje forventninger til den skadede danskers succes i US Open

Del

En generende baglårsskade har holdt Caroline Wozniacki ude af stort set hele den amerikanske hardcourtsæson. Men spørger man Carolines fans, er skaden ingen hindring for succes i dette års udgave af US Open.

Næsten halvdelen forventer, at den hårdtslående dansker som minimum kvalificerer sig til kvartfinalen. 25 procent tror, at kvartfinalen bliver endestationen for Caroline, mens 23 procent tror på videre avancement. 5 procent tror på, at Caroline kommer i finalen og erobrer en ny Grand Slam-titel.

4 procent af de, som følger Caroline Wozniackis karriere, troede, at gårsdagens kamp ville blive hendes eneste i dette års US Open. De blev i stedet modbevist, da hele Danmarks Miss Sunshine vandt i to sæt.

US Open

Caroline er større end tennis - særligt blandt mænd og de ældre

Michael Laudrup, Anja Andersen, Tom Kristensen og Paul Elvstrøm. Navne på nogle af de lyseste stjerner på den danske sportshimmel, og navne på personer, som i deres storhedstid var større end deres respektive sportsgren. Caroline Wozniaki skriver sig nu også ind i dette fine selskab, viser YouGov-undersøgelsen. Mens hele 36 procent af danskerne følger aktivt med i Carolines karriere, er det reelt kun 24 procent af danskerne, der reelt følger med i tennis.

Et dyk i profileringsværktøjet, YouGov Profiles, viser, at Carolines fanskare i særdeleshed består af mænd og de ældre.

  • 49 procent af danskerne over 60 år følger med i Caroline Wozniackis karriere, hvorimod det kun er 30 procent af danskerne under 60 år, som følger hende.
  • 45 procent af mændene følger med i Carolines karriere mod 27 procent af kvinderne.
  • Miss Sunshines aktiviteter på verdens tennisbaner følges endvidere også i højere grad af politisk højreorienterede (46%), i forhold til politisk venstreorienterede (32%).

Se hele undersøgelsen her

Om undersøgelse

YouGov-befolkningsundersøgelse gennemført blandt 1.009 danskere i perioden 22.08-23.08.2018 / YouGov Profiles med profiler af 30.000 danskere.

Læs mere om YouGov Profiles her

Nøgleord

Kontakter

Marie Christiansen Krøyer
Research Team Manager
marie.kroyer@yougov.com
+45 2175 5051

Billeder

Vedhæftede filer

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

What the world thinks

YouGov er en international data- og markedsanalysekoncern. Vores kerneydelse er meningsmålinger, som kommer fra vores meget engagerede panel på 5 millioner mennesker over hele verden. Vi kombinerer denne kontinuerlige datastrøm med vores ekspertise inden for dybdegående research og indgående kendskab til branchen i en systematisk research- og marketingkontekst. 

Vores udvalg af syndikerede, egenudviklede dataprodukter omfatter YouGov BrandIndex, den daglige brandtracker, og YouGov Profiles, som er vores segmenterings- og profileringsværktøj. Den markedsledende YouGov Omnibus giver hurtigt og omkostningseffektivt svar på research-spørgsmål fra hele befolkningen eller udvalgte målgrupper. Vi tilbyder også en bred vifte af kvantitative og kvalitative services, som skræddersyes af vores specialistteams med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov. 

Med 30 kontorer i 20 lande og panelmedlemmer i 38 lande er YouGovs internationale markedsanalysenetværk et af de ti største i verden.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum