Næstved Bibliotek og Borgerservice

Carla & Far – en eventyrlig koncert

Del

Lørdag den 12. september kl. 11.00-11.45 er der eventyrlig koncert for de 3-8-årige på Næstved Bibliotek. Carla og hendes far spiller og synger med hjælp fra de fremmødte børn.

Carla & Far - en musikalsk duo bestående af far og datter
Carla & Far - en musikalsk duo bestående af far og datter

Carla & Far er en eventyrlig koncert for de 3-8-årige og deres forældre. Carla, Far og den blå elefant Baba spiller og synger det bedste, de har lært. De optræder både med egne sange og andres sange, som de holder af. Undervejs i koncerten er der stor brug for hjælp fra publikum til alt fra hvalsang og spøgelseslyde til flyvedans og trøstepusteri. Og måske kan koncerten inspirere til tanker som: "Hvis hende pigen på scenen kan, så kan jeg måske også?".

Syng og dans med
Oliver Nani er kunstner, foredragsholder, lærer, musiker og far. Sammen med sin 6-årige datter Carla optræder han med børnekoncerter fulde af musik og sang. I de fleste sange er der elementer af interaktivitet - syng med, dans med og så videre. Formålet med koncerterne er at give børnene en eventyrlig og nærværende musikoplevelse og inspirere dem til selv at spille musik. Håbet er også at inspirere forældre til musikalsk samvær med deres børn.

Koncerten er støttet af Kulturministeriets "Pulje til kunstneriske sommeraktiviteter". Den finder sted lørdag den 12. september kl. 11.00-11.45 på Næstved Bibliotek. Det er gratis at få en billet – bestil den på www.naesbib.dk

Der er et begrænset antal pladser, idet vi tager hensyn til de gældende retningslinjer for forebyggelse af corona-smitte.

Kontakter

Billeder

Carla & Far - en musikalsk duo bestående af far og datter
Carla & Far - en musikalsk duo bestående af far og datter
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum