Live Nation Denmark ApS

Canadiske Alexander Stewart omfavner følelserne når han bringer sine dybfølte popsange til VEGA

Del

Live Nation og VEGA præsenterer

ALEXANDER STEWART

15. MAJ 2023

LILLE VEGA

Hvis du har fået knust dit hjerte, findes der ikke et bedre soundtrack end Alexander Stewarts musik. Den Los Angeles-baserede sanger/ sangskriver er i gang med at bygge stor karriere på baggrund af sine ærlige popsange, hvor han åbner op for følelserne med sin uforglemmelige stemme.

Musik har altid været en del af Alexander Stewarts liv. Under sin opvækst i Toronto sang han i kor, og da han blev ældre, begyndte han at dyrke YouTube covers af sangere som Shawn Mendes og Chalie Puth. Det inspirerede ham til selv at begynde at indspille sange i high school, hvor han pludselig fik sit eget gennembrud på YouTube med sit cover af Camila Cabellos ’Havana’.

Alexander Stewarts YouTube following voksede og voksede, og da han var færdig med high school, flyttede han til LA for at jagte musikerdrømmen. Han fik sit første rigtige gennembrud med sin 2020-single ’Backwards’, som opnåede mere end 20 millioner streams og ramte Top-20 på den canadiske Billboard hitliste. Siden da har han fortsat succesen med sangene ‘Echo’, ‘When You Love Someone’, ‘Back to You’ og senest ‘blame’s on me’, hvilket har skubbet hans samlede streaming-tal op på mere end 225 millioner streams!

Med en ny single lige om hjørnet og masser af nye udgivelser på vej er Stewart kun lige begyndt. Næste skridt i karrieren bliver at han drager ud på tour for at spille sine dybfølte sange for et internationalt publikum. Her vil han kunne opleves i Lille VEGA 15. maj.

 

Billetpriser: 200 kr. + gebyr

Billetsalget starter 24. marts kl. 10:00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

THE ACES UDGIVER SPUDLENDE OG PERSONLIGT INDIE-ROCK ALBUM OG KOMMER TIL PUMPEHUSET TORSDAG 10. AUGUST 20237.6.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

The Aces har været på en selvopdagelsesrejse siden de udgav deres anmelderroste album ’Under My Influence’ i 2020. Under den globale pandemi har søstrene Cristal (lead vokal/guitar) og Alisa Ramirez (trommer), sammen med Katie Henderson (lead guitar/vokal) og McKenna Petty (bas) brugt karantænetiden på at reflektere over deres mentale sundhed og bearbejde oplevelser fra deres fælles opvækst som en del af Mormonkirken i Provo, Utha. Da The Aces vendte tilbage til studiet, var deres vision – samt ærlighed og tillid mellem dem – stærkere end nogensinde før. “I felt like we all had so many transformations individually,” siger McKenna. “For me, it was the first time I really looked at the culture that we grew up in and left the religion that we were raised in.”

Det kritikerroste band Halestorm kommer til Store VEGA 10. november 20231.6.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den amerikanske hård rock-kvartet, med den karismatiske forsanger og guitarist Lzzy Hale i front, står med deres metalliske og skarptskårne lyd bag en af de mest succesfulde grupper indenfor hård rock og metalgenren. Sammen har de delt scenen med nogle af de største og mest populære navne, senest som support for Alter Bridge på deres Pawns & Kings Tour 2022. I 2013 vandt bandet en Grammy for bedste Hard Rock/Metal Performance, for singlen ”Love Bites (So Do I)” (2012), foran navne som Anthrax og Megadeth, og i 2019 blev de kåret som ”Rock Artist of the Decade” af det amerikanske musikmagasin Loudwire.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum