DI - Dansk Industri

Camilla Haustrup Hermansen valgt til bestyrelsen i Fremstillingsindustrien i DI

Del

Direktør Camilla Haustrup Hermansen fra virksomheden Plus Pack A/S er på generalforsamlingen fredag den 29. maj blevet valgt til bestyrelsen for Fremstillingsindustrien i Dansk Industri.

Camilla Haustrup Hermansen er direktør og medejer af Plus Pack, som fremstiller emballage til fødevarer.

Hun er meget optaget af bæredygtighed og af klimadagsordenen i det hele taget og er udpeget som formand for Regeringens Klimapartnerskab for affald, vand og cirkulær økonomi. Hun driver selv en SMV virksomhed og har stor interesse i det at sikre bæredygtig produktion i Danmark, og brænder derfor også for emner som design, digitalisering, eksport og automatisering.

Fremstillingsindustrien er talerør for danske produktionsvirksomheder og er den største medlemsforening i DI.

- Jeg ser frem til at træde ind i Fremstillingsindustriens bestyrelse og glæder mig især til at sætte fokus på industriens omstilling til en mere bæredygtig, cirkulær økonomi. Mange virksomheder er allerede godt i gang, så jeg er overbevist om, at det også bliver lærerigt for mig, siger Camilla Haustrup Hermansen, direktør og medejer af Plus Pack.

Formand Palle Damborg ser frem til at fortsætte arbejdet som formand for Fremstillingsindustrien i DI og glæder sig over at have fået Camilla Haustrup Hermansen med ombord:

- Camilla er en spændende profil for Fremstillingsindustrien fordi hendes store engagement i klima, grøn omstilling, cirkulær økonomi og ansvarlig produktion passer perfekt til nogle af de helt store emner vi arbejder med hos Fremstillingsindustrien, slutter Palle Damborg, direktør og medejer af Jysk Display.

Den nye bestyrelse for Fremstillingsindustrien i DI ser sådan ud:

 • Direktør (Formand), Palle Damborg, Jysk Display A/S
 • EVP & CFO (Næstformand), Jesper V. Christensen, Danfoss A/S
 • Adm. direktør Anders Lund Hansen, Grundfos A/S
 • CEO Jes Munk Hansen, Terma A/S
 • CFO for Global Service, Poul Hansen, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
 • Adm. direktør, Jacob Himmelstrup, Nærenergi Danmark A/S
 • CEO, Michael Holm, Systematic A/S
 • Direktør, Palle Lind Jensen, Meyland-Smith A/S
 • President og CEO, Kim Lehmann, Kamstrup A/S
 • Direktør, Stig Nalbandian, Olsen Metaltrykkeri A/S
 • Adm. direktør & Partner, Vibeke Svendsen, Envotherm A/S
 • Direktør og medejer, Camilla Haustrup Hermansen, Plus Pack A/S

Følg os på:

    

Kontakter

For yderligere information kontakt presserådgiver i DI Bo Hjuler på 2328 4912

Billeder

Download
Camillia Haustrup Hermansen. Foto: Rico Feldfoss
Camillia Haustrup Hermansen. Foto: Rico Feldfoss
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Permanent forskningsfradrag kan bevare dansk førerposition i life science18.9.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Regeringen har indført et forskningsfradrag på 130 procent i 2020 og 2021 for at bevare erhvervslivets investeringer i nye og forbedrede produkter under corona-krisen. DI og de mange life science-virksomheder mener, at forskningsfradraget bør indføres permanent for at sikre fortsat vækst og bevare Danmarks førende stilling på verdensmarkedet. Permanent forskningsfradrag på 130 procent er en af de forslag, som i dag vil blive diskuteret på Sundhedsindustriens Dag, hvor life science-industrien mødes kl. 12.00 med politikere og organisationer for at diskutere branchens og det danske sundhedsvæsens fremtid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum