Business Wire

CA-ANDERSEN-TAX

Del

Andersen Global debuterer i Colombia

Andersen Global er stolt over at kunne meddele en samarbejdsaftale med et advokatfirma i Colombia. Jiménez, Higuita, Rodríguez & Asociados (JHR Corp.) i Bogotá D.C. er det første firma med hvilket Andersen Global har udviklet en tilstedeværelse i landet. Colombia er det tiende land i Latinamerika, hvor Andersen Global har en tilstedeværelse med næsten 900 eksperter i regionen.

JHR, der blev grundlagt i 2017, beskæftiger cirka 50 juridiske og skattemæssige eksperter, hver med omfattende juridisk erfaring inden for regnskabsføring. JHR leverer tjenester til nationale og udenlandske virksomheder, både private og offentlige, og har specialiseret sig i skatte-, told- og børsret.

”Vi er et ungt firma, men vi har et ønske om at være de allerbedste i Colombia,” sagde Julián Jiménez Mejía, administrerende direktør for JHR. ”Den drivkraft har gjort det muligt for os at vokse enormt hurtigt og fordoble vores størrelse på kun to år. Vores ambitioner for vores firma fortsætter med at vokse, og vi ser frem til at udvide vores servicekapacitet og evne til at levere sømløs service overalt i verden sammen med Andersen Global.”

”Denne koncern har taget markedet med storm og vi lagde bestemt mærke til dem. De konkurrerer allerede med De Fire Store, og det er den iværksætterånd, der er forankret i et stærkt engagement i at være de bedste, som vi forventer vil skabe et meget succesrigt samarbejde med Andersen Global,” sagde Mark Vorsatz, bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen Tax LLC.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Andersen Global blev etableret af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC i 2013 og har nu over 4.500 eksperter verden over og er repræsenteret i mere end 144 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com