Business Wire

CA-ANDERSEN-TAX

Del

Andersen Tax debuterer i Storbritannien

Andersen Global er stolt af at annoncere Andersen-navnets debut i Storbritannien med etableringen af Andersen Tax LLP. Andersen Tax LLP i Storbritannien slutter sig til den globale organisation som det første medlemsfirma i Storbritannien og ledes af partnerne George McCracken, Julian Nelberg og Paul Lloyds. Teamet specialiserer sig i indgående og udgående grænseoverskridende indkomst- og formueplanlægning samt personlige skattetjenester til alternative formueforvaltere.

George McCracken slutter sig til Andersen Tax LLP med mere end 40 års erfaring med at rådgive både enkeltpersoner og større virksomheder med ultrahøje nettoformuer om komplekse internationale skatteforhold. Han var tidligere skattechef hos Arthur Andersen i Skotland og arbejdede senere hen for både Deloitte og Grant Thornton. Julian Nelberg og Paul Lloyds slutter sig til Andersen Tax LLP fra PwC. Julian har mere end 22 års erfaring og ry for at være en af de bedste inden for sit område. Han slutter sig til firmaet sammen med Paul Lloyds, som har mere end 13 års erfaring og blev udnævnt til en "Rising Star" af Spears Wealth i 2016.

"I modsætning til mange firmaer er vi ikke fokuserede på hurtige, upersonlige, standardløsninger til kunder," siger George McCracken. "Vi har længe fokuseret på at hjælpe vores kunder med at finde konkrete og bæredygtige løsninger til deres behov. At slutte sig til Andersen-familien udvider blot vores evne til at udvikle problemfri kvalitetsløsninger og yde den bedste service til vores kunder. Vi har haft et tæt samarbejde med eksperterne hos Andersen Global i et stykke tid nu, og vi er begejstrede for at tage navnet til os og formelt gå sammen med de andre medlemsfirmaer i Andersen Global."

"Øget kompleksitet i skattelovgivning rundt omkring i verden har kun øget behovet for, at kunder får de bedste og mest betroede rådgivere med tilstedeværelse i alle globale regioner", udtaler Mark Vorsatz, bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen Tax LLC. "Etableringen af Andersen Tax i Storbritannien af George, Paul og Julian er en vigtig milepæl for os og vil fungere som et fodfæste for yderligere vækst i Storbritannien."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu mere end 4.500 eksperter verden over og er repræsenteret på mere end 144 steder gennem sine medlemsfirmaer og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com