Business Wire

CA-ANDERSEN-TAX

Del

Andersen Global udvider sin tilstedeværelse i Spanien

Andersen Global annoncerede i dag udvidelsen af sin tilstedeværelse i Spanien med tilføjelsen af et nyt samarbejdsfirma, Perez Moreno Abogados, beliggende i Sevilla. Tilføjelsen er den sjette lokalitet for Andersen Global i Spanien og den anden i Sevilla.

Advokatfirmaet i Andalusien med speciale i offentlig ret og regulerende lovgivning har fem advokater og tilbyder juridiske tjenester til større handels- og institutionelle virksomheder. Grundlægger, administrerende direktør og professor på universitetet i Sevilla, dr. Alfonso Pérez Moreno, vil sammen med sit team slutte sig til den praksis, der ledes af José Vicente Morote, Andersen Globals europæiske juridiske koordinator og chef for advokatfirmaet, med speciale i offentlig ret og regulerende lovgivning i Madrid, Valencia og Sevilla. Perez Moreno Abogados er kendt for sin rådgivning til kunder i alle anliggender vedrørende forvaltningsret.

"Det lovgivningsmæssige landskab på tværs af alle områder af kloden udvikler sig hurtigt", sagde Alfonso. "Det er sådan en fascinerende tid at arbejde inden for jura. Vi ser virkelig frem til at forbinde med vores erfarne kolleger over hele regionen og verden. I løbet af det næste år vil vi fokusere på at introducere vores firma og dets evner ud over Andalusien og bruge disse forbindelser til fortsat at betjene vores kunder på højeste niveau med eksperter i Andersen Globals medlems- og samarbejdsfirmaer."

"Før jeg overhovedet mødtes med dette team, kendte jeg til deres viden, dygtighed og engagement – ikke kun i udøvelsen af advokaterhvervet men også deres engagement i kunderne", sagde Jaime Olleros, Andersen Tax og juridisk direktør i Spanien. "Deres omdømme var velkendt og vi vidste, at det var den kaliber af professionalisme og respekt, som vi leder efter, fordi det er synonymt med Andersen-navnet."

"Tilføjelsen af Perez Moreno Abogados er en del af vores fortsatte udvidelse i Spanien. Vores team har været i stand til at tiltrække førsteklasses koncerner verden over, og dette er ingen undtagelse", sagde Mark Vorsatz, bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen Tax LLC.

Andersen Global  er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter verden over. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 4.000 eksperter verden over og er repræsenteret mere end 137 steder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

Megan Tsuei Andersen Tax 415-764-2700

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com