Business Wire

CA-ANDERSEN-TAX

Del

Andersen Global udvider sin tilstedeværelse i Brasilien; Tilføjer samarbejdsfirma i Brasilien

Andersen Global annoncerede i dag en samarbejdsaftale med Albieri e Associados, et skatte- og regnskabsfirma med hjemsted i São Paulo, Brasilien. Andersen Global findes nu seks steder i Brasilien via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Albieri e Associados er et førende virksomhedsrådgivningsfirma i São Paulo. Dets team af eksperter omfatter årtiers erfaring inden for regnskabsrådgivning, erhvervsskat og økonomi, driftsrådgivning, teknologi og juridisk assistance. Virksomhedens kunder dækker en bred vifte af sektorer, herunder detailhandel, bilindustrien, fødevarer og drikkevarer samt serviceindustrien. Virksomheden har 130 eksperter på to kontorer i São Paulo.

“Vi opererer i hele regnskabs-, skatte- og finanssektoren på en gnidningsløs måde, der er tilpasset hver af vores kunder,” sagde Luiz Albieri, grundlægger og ledende partner hos Albieri e Associados. “Vores kundeorienterede tilgang til alt, hvad vi foretager os, er noget, jeg tillærte mig hos Arthur Andersen for mange år siden, og nu er jeg enormt begejstret over, at cirklen fuldendes, og vi samarbejder med Andersen Global.”

Sammen med samarbejdsfirmaet Lotti & Araujo, som har kontorer i São Paulo og Rio de Janeiro, skal Albieri e Associados arbejde sammen med medlemsfirmaet Andersen Tax, som har kontorer i São Paulo og Campinas.

“Jeg har set Luiz og hans team opnå fantastiske resultater i lang tid. De opererer med de højeste faglige og personlige standarder, men de tilfører også højspecialiseret erhvervsådgivning til vores latinamerikanske team,” sagde Leonardo Mesquita, regional direktør for Latinamerika. “Dette er en integreret løsning for Brasilien, med et kæmpe potentiale til at tilføre udvidede servicemuligheder til erhvervsmarkedet.”

“Albieri e Associados’ tilgang og unikke servicetilbud supplerer vores skattetjenester i Brasilien og regionen virkelig godt,” sagde Mark Vorsatz, Administrerende Direktør for Andersen Tax LLC og Bestyrelsesformand for Andersen Global. “Vores platform fortsætter med at udvide sig eksponentielt, og Brasilien er en nøglekomponent i vores latinamerikanske forretningsstrategi. Men vi vil ikke ofre kvaliteten for vækstens skyld, og med Albieri e Associados får vi mulighed for at tilføje utrolig kvalitet, forretningsekspertise samt udvide vores brancheførende tilbud i regionen.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 4.000 eksperter verden over og er repræsenteret mere end 136 steder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

Megan Tsuei Andersen Tax 415-764-2700

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com