Business Wire

CA-ANDERSEN-TAX

Del

Andersen Global træder ind i Qatar

Andersen Global bekendtgjorde i dag et samarbejde i Qatar med Al-Khalifa Law, et førende Doha-baseret advokatfirma. Samarbejdet er Andersen Globals første i Qatar og er en del af organisationens fortsatte vækst i Mellemøsten.

Al-Khalifa blev etableret for 20 år siden og er velkendt som et førsteklasses firma i regionen. Det erfarne team hos Al-Khalifa Law tilbyder forskellige tjenester inden for mange forskellige forretningsområder, såsom erhvervskontrakter, beskatning, beskæftigelse, fast ejendom og detailhandel, intellektuel ejendom, tvistbilæggelse og litigation samt voldgiftsmægling.

“Et samarbejde med Andersen Global, som indbefatter en forvaltningskultur, gennemsigtighed og tilvejebringer best-in-class-tjenester, var en indlysende løsning for os” udtalte Hamzeh Abdelhady, direktør hos Al-Khalifa Law. “Vi vil være i stand til fortsat at yde kvalitetstjenester på markedet og tilbyde et førsteklasses, sømløst samarbejde med eksperter over hele verden direkte til vores kunder.”

“Hamzeh og hans team har et imponerende erfaringsgrundlag med ydelse af specialiserede tjenester til internationale firmaer i de sidste 20 år”, sagde Mark Vorsatz, bestyrelsesformand for Andersen Global og adm. direktør hos Andersen Tax LLC. “Qatar er ved at udvikle sig til en meget vigtig placering i Mellemøsten og vil fortsætte med at få endnu større betydning på markedet for juridiske og skattetjenester. Regionen fortsætter med at diversificere økonomien og der forekommer i stigende grad investeringer på tværs af grænser, og samarbejdet med Al-Khalifa vil sætte os i stand til at levere best-in-class-tjenester i Mellemøsten”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 4.000 eksperter verden over og er repræsenteret mere end 134 steder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

Megan Tsuei Andersen Tax 415-764-2700

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com