Business Wire

CA-ANDERSEN-TAX

Del

Andersen Global tilføjer samarbejdspartner i Rumænien

Andersen Global annoncerede i dag en samarbejdsaftale med Ţuca Zbârcea & Asociaţii, et advokatfirma med kontorer i Bukarest og Cluj-Napoca og dets skatteafdeling Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax. Dette er den første samarbejdsaftale i Rumænien, og den fortsætter Andersen Globals udvidelse i Østeuropa.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii er et full-service uafhængigt advokatfirma med over 110 advokater, herunder 28 partnere på deres kontor i Bukarest. De driver også et sekundært kontor i Cluj-Napoca, og har national dækning ved hjælp af korrespondentadvokatfirmaer i større byer. Firmaet anvender en tværfaglig tilgang til den juridiske praksis, herunder dedikerede og specialiserede afdelinger - skat, insolvens og IP. Desuden oprettede Ţuca Zbârcea & Asociaţii udenlandske kontorer, herunder i Kina, Israel, Moldova, for at imødekomme de voksende behov hos udenlandske investorer, der ønsker at komme ind på det Rumænske marked.

Firmaets praksisområder omfatter: Virksomhed og erhverv; fusioner og overtagelser; konfliktløsning (herunder kontroversielle administrative); lovgivningsmæssige juridiske tjenester; beskæftigelse; bank og finansiering; kapitalmarkeder og værdipapirer; konkurrence og statsstøtte; databeskyttelse; energi og naturressourcer; miljølovgivning og tilladelse; ejendom; sundheds- og lægemiddellovgivning; elektronisk kommunikation og IT; intellektuel ejendom; forsikring og private pensioner; medier og reklame; shipping og transport etc.

Deres skatteafdeling, Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax, består af fuldt kvalificerede skatterådgivere, der er i stand til at håndtere alle aspekter af skatterådgivningen og overholdelsen indenfor forskellige områder, såsom transaktionsplanlægning og afdækning, joint ventures, finansiering, ejendom og andre komplekse strukturer, skatterevisioner og konfliktløsning.

“Vi er meget stolte over at blive samarbejdspartner med Andersen Global i Rumænien. Samarbejdet med Andersen Global vil give os adgang til globale kunder, projekter på tværs af grænser og knowhow, hvilket styrker vores position på det erhvervsretlige marked i Rumænien,” siger Gabriel Zbârcea, administrerende partner hos Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

“Jeg er overbevist om, at dette samarbejde på skatte- og retsområdet vil bringe vores kunder mere værdi i et stadig mere komplekst erhvervsklima,” tilføjede Alexandru Cristea, skattepartner hos Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax.

“Ţuca Zbârcea & Asociaţii er et af de bedste advokatfirmaer i Rumænien, med et fremragende team og best-in-class service. De er Tier 1 i Chambers i næsten alle kategorier, og vi kan se, hvorfor firmaet er vokset så markant siden det blev etableret i 2005,” siger Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman og Andersen Tax LLC CEO. “Vi er stolte over at byde dem velkommen til Andersen Global-familien.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 4.000 eksperter verden over og er repræsenteret mere end 133 steder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

Megan Tsuei Andersen Tax 415-764-2700

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com