Business Wire

CA-ANDERSEN-TAX

Del

Andersen Global Tilføjer Tax & Legal Services i Argentina

Andersen Global bekendtgjorde i dag at man har indgået en samarbejdsaftale med Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados i Buenos Aires. Det er det andet Andersen Global-samarbejdsfirma i Buenos Aires' erhvervscentrum og den 20. lokation i ni forskellige latinamerikanske lande.

I tredive år har teamet hos Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados tilbudt skatterådgivning og -overholdelse, international skatteplanlægning, fastsættelse af intern afregningspris, skatte- og momsretshjælp, lønningsliste, bogholderi, formueadministrationstjenester, finansiel og forretningsrådgivning til højprofilerede private og offentlige enheder, herunder lokale, nationale og offentlige virksomheder og nonprofitorganisationer og tilsvarende organisationer. Firmaet bliver en del af den globale sammenslutning med over 100 ansatte og otte partnere.

"Tilføjelsen af Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados er en yderligere forstærkning af en imponerende liste for Andersens navn i Latinamerika" sagde Mark Vorsatz, Global Chairman for Andersen og CEO for Andersen Tax LLC. "Alle de ansatte hos Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados har et fremragende renommé status i Argentina og tilbyder stor kompetence, når det gælder assistance i juridiske og skattemæssige sager. Det handler i virkeligheden om at vi ønsker at bringe de bedste eksperter på deres felter ind i folden, således at vi kan betjene vores kunder over hele verden."

"Dette var en vigtig beslutning for vores firma," udtalte Gabriel Hermida, Senior Partner hos Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados. "Andersen Globals uovertrufne omdømme med hensyn til ledelse og gennemskuelighed passer godt sammen med det, vores kunder værdsætter og forventer af os. Det synergistiske samarbejde giver store fordele for vores kunder og ansatte, eftersom det forbedrer vores evne til at yde de bedste serviceydelser i branchen og gør det muligt for os fortsat at vokse internationalt.”

"Vores motto er 'Fortræffelighed kan altid forbedres,'" udtalte Valeria D’Alessandro, Partner hos Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados. "Samarbejdet med Andersen Global er et skridt i den retning, der muliggør at vi i endnu højere grad kan tilbyde vores kunder ubesværede serviceydelser."

Andersen Global  er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter verden over. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu mere end 3.500 eksperter verden over og er repræsenteret på mere end 122 steder via sine medlemsfirmaer og samarbejdspartnere.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

Andersen Tax Megan Tsuei, +1 415-764-2700

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com

Følg pressemeddelelser fra Business Wire

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Business Wire

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum