Business Wire

CA-ANDERSEN-TAX

Del

Andersen Global byder Tufiño & Villegas velkommen i Bolivia

Andersen Global fortsætter sin vækst i Latinamerika med nyheden om, at et af de førende advokatfirmaer med speciale i skatteret i Bolivia, Estudio Jurídico Tufiño Villegas & Asoc., er blevet samarbejdspartner med Andersen Global. Tufiño & Villegas specialiserer sig i at tilbyde juridiske tjenester til både lokale og udenlandske virksomheder, der driver forretning i Bolivia.

Med kontorer i La Paz, Santa Cruz og Cochabamba har indgåelsen af aftalen med Tufiño & Villegas åbnet for nye muligheder for Andersen Global i dette sydamerikanske land. Den internationale organisation har næsten fordoblet antallet af medarbejdere i Latinamerika i løbet af de sidste otte måneder. Via sine medlemsfirmaer og samarbejdspartnere er Andersen Global allerede godt repræsenteret i denne region i adskillige væsentlige økonomiske midtpunkter – Mexico, Guatemala, Panama, Chile, Uruguay, Ecuador, Brasilien og senest Paraguay.

Med de to medstiftere og partnere Alvaro Villegas Aldazosa og Jose Luis Tufiño i spidsen, har selskabet Tufiño & Villegas udviklet sig til et advokatfirma med speciale i skatteret fra et ydmygt skattekontor i 1995 til et full-serviceadvokatfirma. Firmaet specialiserer sig tjenester inden for virksomhedsret såvel som skatteret som for eksempel international skat, fastsættelse af transferpris, skatteplanlægning, due diligence, retstvister, outsourcing og national beskatning. Tufiño & Villegas tilbyder tjenester inden for en lang række områder, indbefattet olie og gas, minedrift, økonomi, landbrug, forsikring, aeronautik, telekommunikation, ejendomshandel og software.

“Vores udvikling og eksplosive vækst i Latinamerika er resultatet af vores partneres kvalitet og lederskab på dette marked. I det sidste årti har Bolivia oplevet en af de hurtigste økonomiske udviklinger i Latinamerika. Samarbejdet med Tufiño & Villegas, et af de førende advokatfirmaer i Bolivia med lang erfaring inden for generel virksomhedsret og arbejdsret, tilbyder endnu en dimension til vores internationale kapaciteter,” sagde Mark Vorsatz, Andersen Global bestyrelsesformand og Andersen Tax LLC CEO.

Alvaro kommenterede, “Som selskab er det vores mål at være gennemsigtige, yde best-in-class juridiske tjenester, at være ukompliceret og forblive dedikeret til at drive virksomhed med integritet, når det gælder måden vi servicerer vores kunder på, og vi er begejstrede over at indgå et samarbejde med en organisation, der har de samme værdier. De ekstra tjenester som vi kan tilbyde vores lokale og internationale kunder, vil blive gjort afvekslende gennem samarbejdet med Andersen Global.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter verden over. Efter at være etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har Andersen Global nu mere end 3.500 eksperter verden over og er repræsenteret på mere end 117 steder via sine medlemsfirmaer og samarbejdspartnere.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

Andersen Tax Megan Tsuei, +1 415-764-2700

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com