Business Wire

CA-ANDERSEN-TAX

Del

Meddelelse fra Andersen Global vedrørende ny bestyrelse for Europa

Andersen Global har offentliggjort navnene på medlemmerne af den regionale bestyrelse for Europa (European Regional Board of Directors). Denne regionale bestyrelse skal rådgive den globale organisation vedrørende forhold, der er kritiske for kontinentet, med henblik på at tilsikre, at koncernen arbejder uden problemer på tværs af regionens forskellige lande, praksisområder og brancher samt vedrørende styringen af fælles metoder.

European Regional Board of Directors, under ledelse af Co-Managing Partners for Region Europa, Andrea De Vecchi og Paolo Mondia, skal udvikle strategien for regionen samt deltage i dens implementering. Bestyrelsen består af 14 førende skatte- og jurapartnere fra medlemsfirmaer af Andersen Global samt fem fra samarbejdspartnere, som vil samarbejde tæt med Andersen Global Chairman og Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz om at overveje og levere vejledning vedrørende retning og drift i Europa.

Dagens meddelelse om en regional bestyrelse for EU på dens første møde i Portugal er et signal om Andersen Globals betydelige ekspansion på tværs af Europa i løbet af de seneste fire år, hvor vi har tilføjet en tilstedeværelse i flere store økonomiske knudecentre, herunder Storbritannien, Tyskland, Portugal, Frankrig, Spanien, Italien, Ungarn, Tyrkiet, Irland, Østrig, Polen, Grækenland, Cypern, Luxembourg, Slovakiet, Holland og Schweiz via deres medlemsfirmaer og samarbejdspartnere.

"Vi er stolte af Andersen Globals vækst i Europa, og har fra kunderne oplevet en stigende efterspørgsel efter serviceydelser på tværs af landegrænser. Nu er tiden kommet til at implementere en fælles styregruppe, der kan samle alle medlemmerne i vores region på en koordineret måde," udtalte Andrea De Vecchi. "I marts 2017 var Andersen Global repræsenteret 57 steder i verden, og i dag er det mere end 110. Inden for det seneste år har vi oprettet tilstedeværelse i Europa i væsentlige markeder såsom Storbritannien. Men det vigtigste element ved denne vækst er, at vi alle deler den samme vision og de samme kerneværdier, uanset beliggenhed."

Paolo Mondia tilføjede: "Vi tror på, at det at skabe et støttende og givende miljø, der også hjælper hvert medlem af firmaet med at arbejde sammen med andre kontorer samt deltage i fælles træningsprogrammer, vil bidrage til videndeling mellem de forskellige lande. Den europæiske bestyrelse støtter op om denne tilgang."

Medlemmerne af det nye European Regional Board of Directors nyder stor anseelse som ledere indenfor deres respektive markeder og brancher. Medlemmerne er:

 • Andrea De Vecchi , Regional Managing Director for Europa (Milano) – Co-Chair
 • Paolo Mondia , Regional Managing Director for Europa (Lugano) – Co-Chair
 • Jean-Philippe Bindschedler , Office Managing Director/Partner hos Andersen Tax i Schweiz (Lausanne)
 • Pierre Bouley , Managing Director/Partner hos Andersen Tax & Legal i Frankrig (Paris)
 • Mark Gorman , Office Managing Director/Partner hos Andersen Tax i Irland (Dublin)
 • Luis Nobre Guedes , Office Managing Director/Partner hos Andersen Tax & Legal i Portugal (Lissabon)
 • Stefan Kraus , Office Managing Director/Partner hos Andersen Tax & Legal i Tyskland (Køln)
 • George McCracken , Managing Director/Partner hos Andersen Tax LLP (London)
 • Ersin Nazali , Office Managing Director/Partner hos Andersen Tax i Tyrkiet (Istanbul)
 • Toni Prat , Office Managing Director/Partner hos Andersen Tax & Legal i Spanien (Barcelona)
 • Michael Probst , Office Managing Director/Partner hos Andersen Tax i Luxembourg (Luxembourg City)
 • Alessio Rossi , Office Managing Director/Partner hos Andersen Tax & Legal i Tyskland (Düsseldorf)
 • Paolo Trevisanato , Managing Director/Partner hos Andersen Tax & Legal i Italien (Venedig)
 • Ruben Van Aarle , Office Managing Director/Partner hos Andersen Tax & Legal i Holland ('s-Hertogenbosch)

Herudover vil de følgende samarbejdspartnere bidrage til bestyrelsen som supplerende deltagere:

 • Marcin Matyka , Managing Director/Partner hos A2Z Tax & Legal (Warszawa)
 • Nakis Kyprianou , Office Managing Director/Partner hos UnityFour (Nicosia)
 • Nikos Siakantaris , Office Managing Director/Partner hos UnityFour (Athen)
 • Karoly Radnai , Office Managing Director/Partner hos OrienTax (Budapest)
 • Gabriel Lansky , Office Managing Director/Partner hos Lansky (Wien)

"Gennemskuelig og deltagende ledelse, der repræsenterer vores partneres bedste interesser, er ekstremt vigtigt for os," udtalte Mark Vorsatz. "Vi sætter pris på det brede erfaringsgrundlag hos hvert af disse bestyrelsesmedlemmer i vores stræben på at skabe ikke bare et globalt førende firma med de absolut bedste serviceydelser, men også et globalt firma, der vil sætte standarden for kommende generationer."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter verden over. Efter at være etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har Andersen Global nu mere end 3.500 eksperter verden over og er repræsenteret på mere end 112 steder via sine medlemsfirmaer og samarbejdspartnere.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

Andersen Tax Megan Tsuei, +1 415-764-2700

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com