Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global forstærker sin tilstedeværelse i Østrig

Andersen Global fortsætter sine europæiske udvidelsesbestræbelser gennem en samarbejdsaftale med advokatfirmaet CHG Czernich Rechtsanwälte, der føjer juridiske ressourcer til organisationens nuværende tilstedeværelse i Østrig.

CHG, der blev etableret i 1999, udbyder juridiske tjenesteydelser til virksomheder inden for hele spektret af erhvervssektorer. Virksomheden arbejder med fem specialiserede praksisgrupper, hvor der er fokus på selskabs- og handelsret, erhvervsret, fast ejendom, offentlig ret og lovgivning om offentlige indkøb samt bank og finans. CHG ledes af Managing Partner Dietmar Czernich og er til stede i tre byer i Østrig, nemlig Innsbruck, Wien og St. Johann/Kitzbühel.

"Vi har en dyb forståelse af vores kunders behov og anerkender vigtigheden af at levere problemfrie løsninger regionalt og globalt," siger Dietmar. "I takt med, at det juridiske rum bliver mere komplekst, giver vores virksomheds samarbejde med Andersen Global os mulighed for at udvide ressourcerne og bevare vores konkurrencemæssige fordel i regionen, så vi kan opfylde kundernes forventninger."

Andersen Global Chairman og Andersen CEO Mark Vorsatz tilføjer: "I mere end 20 år har CHG på eksemplarisk vis finpudset den juridiske viden, som vil være en fordel for vores team i regionen. Tilføjelsen af dem til vores globale organisation underbygger kraftigt vores omfattende skattemæssige og juridiske fodaftryk i Østrig."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte og uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatteeksperter og -jurister i hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har nu mere end 13.000 eksperter i hele verden og en tilstedeværelse på over 390 lokaliteter gennem sine medlemsfirmaer og samarbejdsvirksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

For at se dette indhold fra cts.businesswire.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Se kildeudgaven på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230110005185/da/

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com
DK