Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider sin globale mobilitetskapacitet i Frankrig

Andersen Global fortsætter med at udbygge sin globale mobilitetskapacitet gennem en samarbejdsaftale med det Pariserfirmaet Almenide Avocats, der tilføjer dækning på et kritisk marked.

Almenide Avocats, der blev grundlagt i 2009, yder kunderne globale mobilitets- og HR-services, idet de har specialiseret sig i alle skattemæssige og juridiske aspekter af international mobilitet, herunder social sikring, kompensation og ydelser, personskat, arbejdsret, medarbejderaktieordninger og lønservices. Firmaet, ledet af Céline Rang, Sébastien Rodriguez og Romain Loire, arbejder tæt sammen med både offentlige og private virksomheder, lige fra CAC 40-virksomheder til nystartede virksomheder.

"Som tiden er gået, er vores globale praksis vokset dynamisk, mens vi arbejder på at positionere os bedre for at tilfredsstille vores klienters grænseoverskridende behov," siger Céline. "I takt med at den globale økonomi fortsat udvikler sig, vil samarbejdet med Andersen Global give os mulighed for bedst muligt og problemfrit at betjene vores kunder. Vi ser frem til at opbygge synergetiske forretningsrelationer med medlems- og samarbejdsvirksomhederne i den globale organisation."

"Almenide Avocats' tilgang til at levere førsteklasses integrerede løsninger komplementerer vores globale kapacitet," siger Andersen Global Chairman og Andersen CEO Mark Vorsatz. "Teamets dybe forståelse af både det franske og internationale forretningslandskab giver vores organisation uvurderlig viden og styrker vores voksende globale mobilitetspraksis."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte og uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatteeksperter og -jurister over hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har nu mere end 13.000 eksperter i hele verden og en tilstedeværelse på over 390 lokaliteter gennem sine medlems- og samarbejdsvirksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

For at se dette indhold fra cts.businesswire.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Se kildeudgaven på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221122005161/da/

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com
DK