Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider skatteekspertisen i Canada

Andersen Global styrker sin tilstedeværelse i Canada gennem en samarbejdsaftale med det Toronto-baserede skattefirma Trowbridge Professional Corporation, hvilket yderligere udvider firmaets velkendte serviceudbud i Canada.

De administrerende partnere Todd Trowbridge, Arun (Ernie) Nagratha og Wayne Bewick stiftede firmaet i 2002 efter at have mødt hinanden, mens de arbejdede hos Arthur Andersen. Trowbridge tilbyder en bred vifte af internationale skatteservices med speciale i selskabsskat, privatklienter og global mobilitet. Trowbridge har hovedkvarter i Toronto og er desuden til stede i Indien, Tyskland og Storbritannien.

“Perfekt service på tværs af alle grænser er det gennemgående træk for vores forretningsmodel,” fortalte Ernie. "Gennem denne samarbejdsaftale med Andersen Global får vores firma støtte fra en verdensomspændende organisation, der giver os mulighed for at bevare en konkurrencefordel på de markeder, vi betjener.”

“Vores samarbejde med Trowbridge udvider vores skatteekspertise ved at tilføje et nøglemarked, der giver yderligere dækning i Canada,” fortalte bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz. “Trowbridge-teamets regionale og internationale ekspertise supplerer vores medlemsvirksomheder og samarbejdsvirksomheder, og jeg er overbevist om, at denne synergi kommer til at spille en vigtig rolle, når vi fortsætter med at udbygge vores globale tilstedeværelse.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte og uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatteeksperter og -jurister over hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har nu mere end 12.000 eksperter i hele verden og en tilstedeværelse på over 380 lokationer gennem sine medlemsfirmaer og samarbejdsvirksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

For at se dette indhold fra cts.businesswire.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Se kildeudgaven på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221004005946/da/

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com
DK