Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider sin tilstedeværelse i Østasien med advokatfirmaet Lee & Ko

Andersen Global styrker sin globale tilstedeværelse i Østasien i kraft af en ikke-eksklusiv samarbejdsaftale med full service-advokatfirmaet Lee & Ko og udvider dermed organisationens globale rækkevidde til Sydkorea.

Lee & Ko blev stiftet i 1977 og er et af de ældste firmaer i Sydkorea med sine mere end 800 fagfolk og 300 partnere. Firmaet tilbyder deres klienter en komplet service på tværs af otte større praksisgrupper: antitrust og konkurrence, bank og finans, virksomheder og M&A, intellektuel ejendomsret, arbejdskraft og beskæftigelse, retssager og voldgift, skat og told samt økonomisk kriminalitet. Lee & Ko anerkendes konsekvent som liste 1-firma af organisationer som Asialaw, IFLR1000, Legal 500 Asia-Pacific og Chambers & Partners Asia-Pacific.

“I løbet af vores firmas levetid har vi opnået bred anerkendelse som en førende virksomhed, der giver vores klienter den bedste service samt omfattende juridisk dækning,” fortæller seniorpartner Hyeong Gun Lee. “I vores samarbejde med Andersen Global ser vi frem til at gøre gavn af vores koreanske markedsekspertise med henblik på at servicere klienter på globalt plan og imødekomme alle behov lokalt såvel som på tværs af landegrænser.”

“Vi har tidligere arbejdet sammen med Lee & Ko, og deres konsistente kvalitetsservice vil forstærke vores konkurrencefordel i regionen,” udtaler Mark Vorsatz, som er bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen. “Deres omfattende viden om markedet og synergistiske tjenester er uvurderlig for vores organisation og positionere os til yderligere ekspansion i Asien.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatteeksperter og jurister fra hele verden. Andersen Global blev etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC og har nu mere end 12.000 eksperter på globalt plan. Firmaet er desuden tilstede på over 380 lokationer gennem sine medlemsfirmaer og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

For at se dette indhold fra cts.businesswire.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Se kildeudgaven på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220927005100/da/

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com
DK