Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global debuterer i Guadeloupe med InWest Avocats

Andersen Global fortsætter med at fastholde sit fodfæste i Caribien gennem en samarbejdsaftale med advokatfirmaet InWest Avocats i Guadeloupe og tilføjer dermed dækning til den sydlige kant af sin tilstedeværelse i regionen.

InWest Avocats blev grundlagt i 2016 af medstifter og ledende partner Frédéric Fanfant og leverer en række juridiske tjenester til både lokale og internationale virksomheder, institutioner og foreninger. Virksomheden, som er baseret i Pointe-à-Pitre, er specialiseret inden for alle områder af erhvervsret og leverer skræddersyede løsninger inden for erhvervs- og selskabsret, procesførelse, forretningskontrakter, fast ejendom og beskatning.

”Siden virksomhedens grundlæggelse har vi fokuseret på vores kunders succes og har til stadighed forpligtet os til at give vores kunder den bedste service i klassen gennem vores teams tekniske viden og dedikation til ledelse”, siger Frédéric. ”Vores virksomheds samarbejde med Andersen Global tilkendegiver ikke blot vores fortsatte engagement over for vores kunder, men viser yderligere vores ønske om at levere integrerede løsninger globalt”.

”Sammen med den nye aktive partner Karine Dorville og InWest-teamet, er Frédéric på linje med vores organisations værdier og vil arbejde problemfrit sammen med vores fagfolk globalt, mens vi fortsætter med at tilbyde kunderne omfattende, problemfrie løsninger”, siger Andersen Globals bestyrelsesformand og CEO Mark Vorsatz. ”Tilføjelsen af ​​InWest Avocats styrker vores eksisterende dækning i regionen, efterhånden som vi fremmer vores ekspansionsstrategi i Caribien”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter i hele verden. Andersen Global blev stiftet af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC i 2013 og Andersen Global har nu over 12.000 fagfolk globalt og er repræsenteret på mere end 370 lokaliteter via sine medlemsvirksomheder og samarbejdende virksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com