Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider sine kapaciteter i Caribien og debuterer i Montserrat

Andersen Global indgår en samarbejdsaftale med Montserrat-baserede LAS Legal Consultancy & Law, og indikerer dermed den globale organisations forpligtelse til at drive vækst og levere resultater i Caribien.

LAS Legal blev grundlagt i 2015 og ledes af ledende partner Lovetta Silcott. Virksomheden rådgiver lokale og internationale kunder med kompetencer inden for selskabs- og erhvervsret, finansret, ledelse, selskabsstiftelse, konkurs og likvidation.

”I løbet af de sidste par år har vi prioriteret og udviklet stærke samarbejdsrelationer med vores kunder”, siger ledende partner Lovetta Silcott. ”Andersen Globals rækkevidde, som når ind på nøglemarkeder, vil positionere os bedre til at skabe kvalitetsløsninger til vores kunder, altimens vi stræber efter at blive en førende juridisk tjenesteudbyder i Montserrat”.

”Lovettas drive og vision for virksomheden er tæt på linje med Andersen Globals egne værdier, hvilket forstærker vores konkurrencefordel i regionen”, siger Andersen Globals bestyrelsesformand og CEO Mark Vorsatz. ”Mens vores organisation fortsætter med at fokusere på at udvide vores globale platform, positionerer vores samarbejde med LAS Legal os til yderligere vækst, for at betjene vores kunder i Montserrat og den caribiske region bedst muligt”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter i hele verden. Andersen Global blev stiftet af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC i 2013 og Andersen Global har nu over 12.000 fagfolk globalt og er repræsenteret på mere end 370 lokaliteter via sine medlemsvirksomheder og samarbejdende virksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com