Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global optager medlemsfirmaer i Georgien

Andersen Global fortsætter med at styrke sin internationale tilstedeværelse idet Andersen i Georgien (tidligere Prime Tax LLC) debuterer i Centralasien. Andersen Global byder også velkommen til medlemsfirmaet MG Law, et Tbilisi-baseret advokatfirma og samarbejdende firma siden 2020. Sammen vil de to medlemsfirmaer levere en komplet pakke af integrerede skatte- og juridiske tjenester til klienter i Georgien og i udlandet.

"Georgiens skattelandskab bliver mere komplekst, og vores erfarne team arbejder flittigt på at levere omfattende tjenester af høj kvalitet til vores lokale og internationale kunder," siger Zurab Nikvashvili, ledende partner, Andersen i Georgien. "Ved at indføre Andersen-brandet vil vores firma være i stand til at udvide vores kompetencer og levere innovative løsninger uanset landegrænser."

Andersen i Georgien tilbyder kunderne en bred vifte af skatte-, regnskabs- og forretningsrådgivningstjenester, herunder rapportering og overholdelse af skatteregler, outsourcet regnskab, skattetvistbilæggelse, skatterådgivning, international skat, transfer pricing og M&A-tjenester. Vedvarende anerkendt af The Legal 500 , er MG Law et fuld service advokatfirma, der specialiserer sig i bank og finans, ansættelsesret, voldgifts- og retssager, fast ejendom, skat og told, selskabsret, og kryptovaluta og blockchain. Begge medlemsvirksomheder betjener lokale og internationale kunder, herunder finansielle institutioner, investeringsfonde, statslige institutioner og offentlige virksomheder.

MG Law’s ledende partner Archil Giorgadze tilføjer: "Vi mener, at nøglen til at levere den bedste kundeservice i klassen er at sikre, at vores fagfolk har forskellig brancheerfaring og multijurisdiktionelle baggrunde. Ved at blive medlem af Andersen Global er vi i stand til at styrke vores teams viden og erfaring ved at udnytte ressourcerne i den globale organisation."

"Andersen i Georgien og MG Law er førende ledere inden for skatte- og juridiske sektorer, og deres engagement i deres kunder kendetegner vores tilpassede værdier som en sammenhængende global organisation," siger formand for Andersen Global og CEO for Andersen, Mark Vorsatz. "Deres optagelse som medlemsfirmaer viser vores dedikation for at give vores kunder omfattende, sømløse løsninger globalt."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter i hele verden. Andersen Global blev stiftet af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC i 2013 og Andersen Global har nu over 11.000 fagfolk globalt og er repræsenteret på mere end 360 lokaliteter via sine medlemsvirksomheder og samarbejdende virksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com