Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global tilføjer advokatfirma i Belgien igennem samarbejdsaftale

Andersen Global annoncerer en samarbejdsaftale med Seeds of Law, et advokatfirma med komplet udvalg af tjenesteydelser i Belgien, og føjer dermed juridiske kompetencer til sin platform i landet.

Efter etableringen i 2009 og under ledelse af partnere og medstiftere Leo Peeters og Koen De Puydt har Seeds of Law specialiseret sig i selskabs- og handelsret, fast ejendom, fusioner og virksomhedsovertagelser, bank og finans, offentlig ret, insolvens og procesførelse. Virksomheden opererer med ti partnere og mere end 20 fagfolk baseret på virksomhedens kontorer i Bruxelles, Gent og Antwerpen.

”At levere innovative, strategiske løsninger til kunder for at nå deres mål er en grundlæggende værdi for vores virksomhed”, siger Leo. ”Vores samarbejde med Andersen Global styrker yderligere vores teams engagement i at fastholde en konkurrencefordel i regionen og levere de bedste tjenester i klassen. Vi ser frem til at samarbejde med de eksisterende medlemsvirksomheder og samarbejdende virksomheder i regionen såvel som globalt”.

”Seeds of Law er meget velanset for deres erfaring, markedskendskab og evne til at give kunderne selvstændige og synergistiske tjenester”, siger Andersen Globals bestyrelsesformand og CEO Mark Vorsatz. ”Belgien er et kritisk marked for vores platform i Europa, og Leo og Koen og deres team vil levere enestående komplementære kompetencer til vores platform i regionen.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter i hele verden. Andersen Global blev stiftet af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC i 2013 og Andersen Global har nu over 10.000 fagfolk globalt og er repræsenteret på mere end 343 lokaliteter via sine medlemsvirksomheder og samarbejdende virksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com