Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global styrker sin tilstedeværelse i Slovenien med yderligere medlemsvirksomhed

Andersen Global udvider sine nuværende juridiske og skattemæssige kompetencer i Slovenien med etableringen af ​​Andersen Advisory, Ltd., som leverer rådgivningstjenester inden for skat, regnskab, værdiansættelse og andre forretningsområder. Andersen i Slovenien er tilknyttet Law Firm Senica & Partners Ltd., som har været en af Andersen Globals medlemsvirksomheder siden 2021.

Katarina Kresal, som er ledende landepartner for Andersen i Slovenien, arbejder tæt sammen med individuelle og kommercielle kunder for at levere en række forretningsmæssige rådgivningstjenester inden for skat, regnskab og værdiansættelse samt relaterede rådgivningstjenester, inkl. fusioner og opkøb, due diligence, finansiel omstrukturering og insolvens, moms og interne afregningspriser.

”I nutidens miljø har kunderne brug for klassens bedste integrerede løsninger,” siger Katarina. ”Tilføjelsen af ​​Andersen i Slovenien, sammen med de juridiske tjenester, der leveres gennem Senica & Partners, sikrer, at kunderne får omfattende løsninger på en problemfri måde på regionalt og globalt niveau. Til gengæld styrker dette vores firmas udviklingsstrategi og positionerer os til bedre at kunne betjene vores kunder med støtte fra Andersen Globals øvrige medlems- og samarbejdende virksomheder.”

Andersen Globals bestyrelsesformand og CEO Mark Vorsatz tilføjer, ”Ved at udvide vores kompetencer i Slovenien er vi i stand til at give vores kunder en komplet samling af integrerede tjenester, hvilket styrker vores kompetencer på markedet og dækning i regionen, og samtidig underbygger vores forpligtelse til problemfri kundeservice.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter i hele verden. Andersen Global blev stiftet af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC i 2013 og Andersen Global har nu over 10.000 fagfolk globalt og er repræsenteret på mere end 340 lokaliteter via sine medlemsvirksomheder og samarbejdende virksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com