Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider sin platform i Asien med advokatfirma i Taiwan

Andersen Global fortsætter med at dyrke sin platform i Østasien gennem en samarbejdsaftale med Eiger, et full-service advokatfirma med hovedkontor i Taipei, Taiwan.

Eiger blev grundlagt i 2003 og har ekspertise inden for områder såsom skat, selskabsret, ansættelsesret, tvistbilæggelse, intellektuel ejendomsret og energianliggender. Med kontorer i både Taipei og Shanghai rådgiver Eiger kunder på lokalt og internationalt plan. Firmaet anerkendes konsekvent af Chambers Asia-Pacific , The Legal 500 Asia Pacific og IFLR 1000 som et toppræsterende advokatfirma.

”Vores team forstår vores kunders behov og har forpligtet sig til at levere uovertruffen service”, siger partner og direktør John Eastwood. ”Samarbejdet med Andersen Global vil give os mulighed for at fremme vores virksomheds udviklingsindsats, samtidig med at vi fortsætter med at opbygge langvarige kunderelationer og leverer omfattende, integrerede løsninger”.

”John og hans team har et stærkt omdømme på markedet, og deres tilføjelse er en del af vores strategi om at udbygge vores tilstedeværelse i regionen og forbedre vores globale kompetencer”, siger Andersen Globals bestyrelsesformand og administrerende direktør, Mark Vorsatz. ”Virksomhedens servicetilbud supplerer de tjenester, der leveres af vores eksisterende medlemsvirksomheder og samarbejdende virksomheder og gør, at vi kan betjene kunder med driftsaktiviteter i Taiwan bedst muligt”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsvirksomheder, bestående af skatte- og juraeksperter over hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 10.000 fagfolk globalt og er repræsenteret på mere end 336 lokaliteter via sine medlemsvirksomheder og samarbejdende virksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com