Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global fejrer åbning af et nyt medlemsfirma i De Forenede Arabiske Emirater

Andersen Global tilføjer et nyt medlemsfirma i De Forenede Arabiske Emirater idet Chartered House bliver en del af Andersen brandet, og derved styrker organisationens tilstedeværelse i Mellemøsten og lancerer brandet i et af regionens nøglemarkeder.

Andersen i De Forenede Arabiske Emirater (UAE), der blev grundlagt i 2018 og har været et samarbejdende firma siden 2020, er et full-service skatterådgivningsfirma med kontorer i Dubai og Abu Dhabi. Firmaet er specialiseret indenfor direkte og indirekte skat, overholdelse af lovgivning, risikostyring og transaktionsrådgivning i sager på tværs af landegrænser. I 2021 tilføjede firmaet yderligere kapacitet for at kunne tilbyde tjenester indenfor Economic Social Governance, for dermed at kunne bidrage til at nå UAE’s sociale udviklingsmål.

“Arbejdet med Andersen Global gennem de sidste par år har ført til vores firmas udvikling og givet os mulighed for at bevare et stærkt fodfæste på markedet, da vi har været i stand til at give kunderne de globale ressourcer, der er nødvendige for at imødekomme deres komplekse, internationale forretningsbehov,” sagde Anurag Chaturvedi, der er Managing Partner i Andersen i UAE. “Vi er stolte af at adoptere Andersen-brandet, da det yderligere afspejler vores dedikation til at give vores kunder omfattende, integrerede løsninger uanset landegrænser.”

“Anurag og hans team har konsekvent demonstreret deres dedikation til vores organisations værdier og vision gennem deres innovative forretningsindsigt og førende kapaciteter for arbejde på tværs af landegrænser,” sagde Andersen Global Chairman og Andersen CEO Mark Vorsatz. “Tilføjelsen af Andersen i De Forenede Arabiske Emirater styrker vores kapacitet i regionen og afspejler vores engagement i at opbygge en benchmark-organisation, der giver kunderne synergistiske tjenester globalt.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer, som består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Andersen Tax LLC har Andersen Global blev oprettet i 2013, og har nu mere end 10.000 eksperter globalt. Virksomheden er repræsenteret på mere end 331 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com