Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider sin afrikanske platform med samarbejdsfirma i Cameroun

Andersen Global udvider sin afrikanske platform med tilføjelsen af samarbejdsfirmaet i Cameroun, Phoenix Advisory Limited.

Phoenix Advisory omfatter administrerende direktør Albert Désiré Zang og mere end 10 fagfolk. Firmaet leverer skattetjenester til enkeltpersoner, selskaber og virksomheder beliggende i Cameroun og andre afrikanske lande.

”Hver af vores fagfolk er dedikeret til at betjene kunderne på højeste niveau”, siger Albert. ”Vores vækst drives af kundernes behov, og det er vigtigt for os at udvide vores ekspertise og ressourcer. Andersen Globals forpligtelse til kvalitetsservice styrker vores kapaciteter, og sammen vil vi levere sømløs service til vores kunder lokalt og i udlandet.”

”Albert og hans kolleger er et team af høj kaliber, som skiller sig ud grundet deres ambitioner og entusiasme”, tilføjer bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz. ”De har enestående viden om erhvervs- og skatteregler i Cameroun og Afrika og deler vores organisations kultur og værdier. Deres tilføjelse er endnu en vigtig komponent til vores ekspansionsstrategi i regionen, idet vi fortsætter med at udbygge vores praksis på kontinentet.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har Andersen Global nu over 9.000 fagfolk globalt og er repræsenteret på mere end 323 lokaliteter via sine medlemsfirmaer og samarbejdende firmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com

Følg pressemeddelelser fra Business Wire

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Business Wire

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum