Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global fortsætter ekspansionen i Asien med et af Indonesiens største skattefirmaer

Andersen Global går ind på det indonesiske marked med det samarbejdende firma Soewito, Fajar & Partners, der driver forretning under navnet TaxPrime, et af landets største skattefirmaer.

TaxPrime blev grundlagt i 2012 af seniorpartner Soewito og administrerende partner Muhamad Fajar Putranto, der tidligere arbejdede som skattefuldmægtig for Indonesiens Generaldirektorat for Skatter (DGT). Med tre kontorer opererer det Jakarta-baserede firma med ni partnere, tre seniorrådgivere og mere end 170 fagfolk og fokuserer på multinationale selskaber med fuld servicekapacitet inden for skatte- og toldoverholdelse, skatte- og toldrådgivning, fastsættelse af intern afregningspris, løsning af skatte- og toldkonflikter, international skat og struktureringstransaktioner.

”Vores firma forpligter sig til at levere uovertrufne tjenester til vores kunder, og vi stræber konstant efter at udvide vores ekspertise”, siger Fajar. ”Vores samarbejde med Andersen Global understreger vores forpligtelse til at betjene kunder med globale aktiviteter på en problemfri måde, og vi ser frem til at arbejde sammen med ligesindede fagfolk fra organisationens medlemmer og samarbejdende firmaer”.

Andersen Globals bestyrelsesformand og administrerende direktør Mark Vorsatz, tilføjer: ”TaxPrimes’ vækst gennem årene er virkelig imponerende, og de har et fremragende ry på markedet. Deres enestående kundeservice og ekspertise fremhæver deres dedikerede forvaltning, og deres tilføjelse til vores platform i Asien vil have betydning for kunder, der driver forretning i landet og regionen”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har Andersen Global nu over 9.000 fagfolk globalt og er repræsenteret på mere end 323 lokaliteter via sine medlemsfirmaer og samarbejdende firmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com