Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global træder ind på markedet i Sydøstasien

Andersen Global føjer bredde til deres platform i Asien gennem en samarbejdsaftale med skatte- og advokatfirma VDB Loi Limited, og udvider dermed organisationens geografiske dækning til at inkludere Cambodia, Indonesien, Laos, Myanmar og Vietnam.

VDB Loi Limited består af 10 partnere og over 200 fagfolk, og firmaets generelle praksisområder omfatter selskaber, finans og tvister med speciale i energi og infrastruktur, fast ejendom, telekommunikation, udenlandske investeringer og beskatning. Full-service firmaet, der blev grundlagt i 2012 af Senior Partner, Edwin Vanderbruggen, og Managing Partner, Jean Loi, anerkendes konsekvent af Chambers and Partners , The Legal 500 og IFLR 1000 og blev tildelt prisen for årets skattefirma i 2020 af International Tax Review .

"Vi stræber efter at være en benchmark-organisation i regionen, der sætter standarden for kvalitet på tværs af brancher," sagde Jean. ”Samarbejdet med Andersen Global giver os mulighed for at arbejde med skatte- og juraeksperter fra hele verden og udvide vores muligheder for at servicere vores klienter problemfrit, når de skalerer deres aktiviteter globalt.”

”Gennem tidligere interaktioner har vi set VDB Loi Limited’s engagement til at forvalte og servicere i topklasse,” tilføjede Mark Vorsatz, bestyrelsesformand i Andersen Global og adm. direktør i Andersen. ”De har opbygget en konkurrencedygtig platform i deres respektive markeder, hvilket positionerer os til yderligere vækst, da vi sigter efter at opbygge en formidabel tilstedeværelse i regionen.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har Andersen Global nu mere end 8.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 298 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com