Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global øger fortsat tilstedeværelsen i kongeriget Saudi-Arabien

Andersen Global øger tilstedeværelsen i Mellemøsten med samarbejdsfirmaet Naji Khairan Law Firm i Saudi-Arabien, hvilket giver yderligere dækning til den eksisterende platform på et af regionens vigtigste markeder.

Med kontorer i Riyadh og Jeddah leverer Naji Khairan Advokatfirma (tidligere Naji Advokatfirma) tjenester til erhvervskunder og enkeltpersoner med en god formue, hvilket supplerer den private organisations medlemspraksis i den globale organisations medlemmer og samarbejdende firmaer. Fuldserviceselskabets muligheder blev grundlagt i 2010 af Managing Partner Alaa Abduulhameed Naji og omfatter erhvervsmæssig, kommerciel, offentlige projekter, beskæftigelses-, tvistbilæggelses-, retssags-, luftfarts-, fast ejendom, M&A- og international forretning.

"Vores mangfoldige ekspertise og stærke engagement i kundeservice er integrerede faktorer i vores virksomheds succes," sagde Alaa. "Efterhånden som landets økonomi fortsætter med at diversificere og grænsebrydende investeringer stiger, er samarbejde med Andersen Global den næste milepæl for vores virksomhed, da det vil give os mulighed for at strække os ud over det regionale marked og give vores kunder ressourcer fra et globalt firma."

"Den globale erfaring og lokale viden hos fagfolkene på Naji Khairan Advokatfirma supplerer vores eksisterende platform i landet og regionen," tilføjede Formand for Andersen Global og Andersens CEO, Mark Vorsatz. "Vores medlemsfirma og samarbejdsvirksomheder i landet giver en bred vifte af muligheder på dette vigtige marked for bedst at servicere vores kunder, når diversificeringen af økonomien fortsætter."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har Andersen Global nu over 8.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 289 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com