Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider til Puerto Rico med advokatfirma i San Juan

Andersen Global udvider sin rækkevidde til det puertoricanske marked med advokatfirmaet Casillas, Santiago & Torres, LLC (CST Law), der er beliggende i San Juan.

CST Law blev grundlagt i 2011 og er et fuld service-firma med fokus på erhvervs- og handelsret med kapaciteter inden for retssager i forbindelse med selskabs-, skatte-, handels- og arbejdsret, fast ejendom, immigration, ansættelsesret, personaleydelser og regeringsanliggender. Firmaet dækker en række forskellige industrier såsom detailhandel, engroshandel, fast ejendom, fremstilling, turisme, finansielle tjenester, teknologi, telekommunikation og byggeri, og leverer juridiske tjenester til en lang række kunder, herunder store multinationale virksomheder.

“Vores firma har opbygget langvarige relationer med vores kunder gennem vores engagement i gennemsigtighed og kvalitet i det arbejde, vi leverer,” sagde administrerende partner Luis L. Torres. “Efterhånden som vores kunders aktiviteter fortsætter med at udvide sig til flere jurisdiktioner, stiger deres behov også for integrerede og sømløse tjenester. Vores samarbejde med Andersen Global understøtter vores kunders behov og giver os mulighed for at levere synergistiske løsninger til dem uanset grænser.”

“CST Laws tilgang og servicetilbud supplerer vores globale organisations kapaciteter,” sagde bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz. “Deres eksperters tekniske ekspertise og indgående forståelse af Puerto Ricos juridiske og forretningsmæssige landskab giver merværdi til vores kunder, idet vi fortsætter med at fokusere på at udvide vores organisations globale platform og øge vores konkurrenceevne på lokalt og internationalt plan.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter etableringen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 8.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 283 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com