Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global forstærker sit fodfæste i Gambia med Payce Consulting

Andersen Global fortsætter sin ekspansion i Afrika med tilføjelsen af ​​samarbejdsfirmaet Payce Consulting og tilføjer dermed dimension til organisationens nuværende tilstedeværelse i Gambia.

Payce Consulting, der blev grundlagt i 2014 af partner i firmaet Paul Gaye, betjener den offentlige og private sektor på lokalt og internationalt niveau, herunder finansielle institutioner, uddannelse, industri og handel, transport, fiskeforarbejdning og -eksport, hotel og fritid, havn, energi, landbrug, informationsteknologi og offentlige agenturer. Skatte- og rådgivningsfirmaet tilbyder sine kunder erhvervsfinansiering, forretningsrådgivning, forretningsstrukturering og -insolvens, udlicitering, finansielle tjenester og porteføljeforvaltning.

”Vores kundefokuserede tilgang, omfattende brancheviden og mission om at levere service af højeste kvalitet har gjort det muligt for os at udvikle og vedligeholde stærke kunderelationer”, siger Paul. ”Vores samarbejde med Andersen Global er næste skridt for vores firma samtidig med, at vi ønsker at tilbyde vores kunder ressourcer fra en global organisation, der kan hjælpe dem med deres skattemæssige og juridiske behov på tværs af grænser på en problemfri måde”.

Andersen Globals bestyrelsesformand og CEO Mark Vorsatz tilføjer, ”Paul og hans team er højt kvalificerede, kompetente og erfarne, og deres engagement i ledelse og forvaltning har resulteret i konsekvent kvalitetsarbejde. Payce Consultings kompetencer sammen med vores nuværende samarbejdsfirmas juridiske kompetencer i landet giver os fuld dækning i Gambia og er endnu en vigtig tilføjelse til vores platform i Afrika”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter etableringen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 8.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 282 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com