Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global går ind i Den Dominikanske Republik i et samarbejde med firmaet Pellerano & Herrera

Andersen Global udvider sin tilstedeværelse i Den Dominikanske Republik gennem en samarbejdsaftale med advokatfirmaet Pellerano & Herrera, som er baseret i Santo Domingo.

Pellerano & Herrera, som blev grundlagt i 1952 og ledes af ledende partner Ricardo Pellerano, tilbyder et komplet udvalg af juridiske tjenester med fokus på M&A, procesførelse, fast ejendom og skat. Firmaet opererer med syv partnere og over 75 ansatte og betjener indenlandske og internationale kunder fra enkeltpersoner til multinationale virksomheder. Derudover anerkendes firmaet konsekvent af Chambers & Partners , Legal 500, Latin Lawyer og IFLR1000 .

”Vores tværfaglige team af advokater, innovative karakter og stærke dedikation til forvaltning sikrer, at vi leverer tjenester af høj kvalitet til vores kunder”, siger Ricardo. ”I betragtning af Andersen Globals internationale dækning vil vores ikke-eksklusive samarbejde give os mulighed for at fortsætte med at levere en komplet pakke af selvstændige løsninger til både vores lokale kundebase, der ønsker at udvide globalt, såvel som vores internationale kundebase med behov på tværs af grænser”.

”Pellerano & Herrera har været involveret i de fleste af de større transaktioner i Den Dominikanske Republik, og de er anerkendt som et af de mest kyndige, erfarne og diversificerede advokatfirmaer i landet”, tilføjer Andersen Globals bestyrelsesformand og CEO Mark Vorsatz. ”Med tilføjelsen af ​​Ricardo og hans team har vi udvidet dybden og bredden af ​​vores ekspertise i Latinamerika yderligere, og vi forventer at fortsætte med at dyrke vores platform i regionen med tilføjelse af vigtige praksisser og ledelse”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 8.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 279 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com