Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider dækning med et af Tyrkiets største advokatfirmaer

Andersen Global fortsætter med at styrke sin platform i Centralasien med MGC Legal, et af de største advokatfirmaer i Tyrkiet.

MGC Legal blev grundlagt i 2013 og leverer alle aspekter af juridiske tjenester til lokale og udenlandske kunder, både nationalt og internationalt. Ledet af administrerende partner Mustafa Gunes og understøttet af syv partnere og 60 eksperter, har advokatfirmaet i Istanbul full service-kapaciteter, herunder selskabsret, handelsret, retssager, fusioner og opkøb, fast ejendom, international handel, bankvirksomhed og finans, kapitalmarkeder og energi.

"Vi har forpligtet os til kundeservice og forvaltning, hvilket sikrer, at vi leverer uovertrufne tjenester til vores kunder," sagde Mustafa. "Vores kvalitetsløsninger forstærkes af vores eksperters ekspertise inden for alle juridiske områder, samt de arbejdsforhold og ressourcer, som vi har opbygget gennem årene. At samarbejde med Andersen Global understøtter vores mål om at være en benchmark-organisation, der sætter standarden for kundeservice regionalt og globalt."

Bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz, tilføjede, "MGC Legals eksperter er fremragende. Vi var meget imponeret over deres driftsmæssige viden, og deres kultur og værdier svarer til dem, du finder i vores organisation. Dette samarbejde er en vigtig tilføjelse i regionen, og den kemi, vi allerede har udviklet med denne gruppe, er et springbræt for vores samarbejde fremover."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 7.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 262 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com

Følg pressemeddelelser fra Business Wire

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Business Wire

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum