Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global indleder ekspansion i Bermuda

Andersen Global etablerer sig i Bermuda via en samarbejdsaftale med advokatfirmaet Alexanders, Barristers & Attorneys fra Hamilton og føjer yderligere dækning til sin globale platform.

Alexanders, Barristers & Attorneys, der blev grundlagt i 2005, er et advokatfirma, hvis primære fokus er på erhvervs- og trust-lovgivning. Firmaet leverer tjenester til erhvervskunder og velstående enkeltpersoner, hvilket supplerer det amerikanske firmas praksis og den globale organisations evne til at imødekomme klienters behov i Australien, Canada, Afrika, Storbritannien og globalt via medlemsfirmaer og samarbejdende firmaer. Derudover specialiserer firmaet sig i intellektuel ejendomsregistrering og -lovgivning, investeringsfondstiftelse og -lovgivning, forsikringsselskabsstiftelse og -lovgivning, samt hav- og maritim lovgivning.

”Vores førsteprioritet er at levere de bedst mulige løsninger til vores lokale og udenlandske klienter. Vores evne til at gøre dette har været, og fortsætter med at være, nøglen til firmaets succes,” siger grundlægger og leder James Watlington. ”Et samarbejde med Andersen Global styrker vores engagement i forhold til vores klienter og vores evne til at levere problemfrie, globale løsninger. Vores kombinerede ressourcer og fælles dedikation til forvaltning er et solidt fundament for udviklingen af dette interaktive samvirke med medlemmer og samarbejdende firmaer i Andersen Global.”

”Firmaets team er førende i branchen med vidtgående erfaring i og viden om dette vigtige marked,” siger Mark Vorsatz, bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen. ”Dets brede dækning mht. tjenester og handlekraft ifm. servicering af klienter på det højeste niveau er et godt supplement til vores globale platform. Vores samarbejde i Bermuda er endnu et vigtigt skridt for vores organisations udvidelsesstrategi, når vi fortsætter med at udvikle omfattende dækning og løsninger for vores klienter globalt.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 7.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 256 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com