Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen styrker sin afrikanske platform

Efter den hurtige udvidelse i Afrika forener Andersen Global nu sine afrikanske medlemsfirmaer under brandet ”Andersen”. Som en del af denne overgang vil fem tidligere samarbejdspartnere blive medlemsfirmaer af Andersen Global, hvorved platformen i Afrika styrkes. Offentliggørelsen følger i hælene på implementeringen af Andersen-brandet af det stiftende amerikanske medlemsfirma i 2019 og medlemsfirmaer i Europa, Latinamerika og Mellemøsten i 2020.

Andersen Global-medlemsfirmaer i Nigeria og Kenya, som tidligere opererede under brandet ”Andersen Tax”, vil nu overgå til det kendte brand ”Andersen”. Tidligere samarbejdspartnere i Sydafrika (Tabacks), Tunesien (Jelil Bouraoui & Associates) samt Mauritius og Seychellerne (ATax Advisors) vil ligeledes implementere det nye Andersen-brand. Andersen Global byder også medlemsfirmaer på Elfenbenskysten (Mondon Conseil) og i Mozambique (Isálcio Mahanjane Advogado & Associados) velkommen.

At arbejde under et kendt brand demonstrerer regionens evne til at tilbyde ukomplicerede tjenester globalt sammen med de andre Andersen Global-medlemsfirmaer. Andersen Global er via sine medlemsfirmaer og samarbejdspartnere repræsenteret i 45 lande på kontinentet, indbefattet juridiske tjenester i 41 lande.

”I de sidste mange år har vores platform i Afrika haft en høj prioritet i overensstemmelse med vores forpligtelse over for kundeservice og tilvejebringelsen af ukomplicerede skatte- og juridiske tjenester globalt. Efterhånden som økonomien og markederne fortsætter med at ændre sig og blive mere globale, er vores organisations behov for omfattende løsninger på tværs af landegrænser blevet vigtigere. Igennem vores udvidelsesbestræbelser og foreningen af vores afrikanske medlemsfirmaer under et kendt brand, har vi opnået vores mål om at have det største juridiske fodaftryk på kontinentet” udtalte Mark Vorsatz, Andersen Global bestyrelsesformand og adm. direktør hos Andersen. ”Vi forbliver forpligtet over for at være et af de mest betydningsfulde skatte- og advokatfirmaer når det gælder medarbejderstab, geografisk dækning og – vigtigst af alt – kvalitet”.

For yderligere at styrke sin ledelsesstruktur i regionen, har organisationens afrikanske bestyrelse valgt Jelil Bouraoui som virksomhedsleder hos Andersen i Tunesien til at repræsentere regionen i bestyrelsen hos Andersen Global. Derudover vil Olaleye Adebiyi, virksomhedsleder hos Andersen i Nigeria, og Derrick Kaufmann, virksomhedsleder hos Andersen i Sydafrika, tjene som assisterende virksomhedsledere i regionen. Jelil, Olaleye og Derrick vil arbejde tæt sammen for at administrere organisationen i Afrika og støtte regionens fremtidige udvidelsesbestræbelser.

Grundlaget for Andersens globale platform går helt tilbage til 2002, hvor 23 tidligere Arthur Andersen-partnere oprettede et firma, der kun beskæftigede sig med skat, WTAS LLC, som efterfulgtes af Andersen Global (tidligere WTAS Global) i 2013. Det efterfølgende år tog det amerikanske medlemsfirma brandet ”Andersen Tax” til sig, efterfulgt af medlemsfirmaer i Latinamerika, Europa og Afrika. Andersen Tax debuterede i Nigeria i 2017 og i Kenya i 2018, og regionen er siden blevet udvidet til i dag at omfatte mere end 65 lokationer, 1.000 medarbejdere inden for skat og jura og næsten 200 partnere.

I løbet af det næste år fortsætter medlemsfirmaer i Canada og Israel med at implementere det fælles Andersen-brand, mens Andersen Global fortsætter med at udvide på vigtige markeder, herunder Caribien, Latinamerika, Afrika og Mellemøsten.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 7.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 254 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com