Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global træder ind i Sverige i samarbejde med Unum Tax

Med samarbejdet med Unum Tax, påbegynder Andersen Global en ekspansion i Sverige, der giver bredde til den europæiske platform.

Unum Tax blev grundlagt i 2019 og leverer skatteydelser til virksomheder, organisationer og fonde i alle brancher, primært med fokus på store og mellemstore firmaer. Med administrerende partner Lynda Ondrasek Olofsson i spidsen, har den Stockholm-baserede virksomhed specialiseret sig i skatterådgivning, due diligence, transaktionssupport, moms, indkomstskat og skattestruktur.

”Vores firma er gundlagt på erfarne skatterådgivere, som har passion for at hjælpe klienterne med at navigere i det foranderlige skatte-klima”, siger Lynda. ”Vi forstår behovet for innovation, problemfrie løsninger på lokalt og internationalt niveau, og vi er dedikerede til at levere klassens bedste ydelser for at sikre omfattende og tilpasserede løsninger. Vi glæder os til at samarbejde med Andersen Global, som vi deler visionen om at servicere kunder på det højeste niveau.”

”Vi har allerede etableret en arbejdsrelation med virksomheden og deres erfaring og viden om markedet fremhæver vores konkurrencedygtige kant i regionen”, udtaler Mark Vorsatz, bestyrelsesformand for Andersen Global Chairman og CEO for Andersen. ”Virksomheden deler vores organisations engagement i selvstændighed og gennemsigtighed, og leverer endnu en stærk byggeblok til vores organisation, i det vi fortsætter opbygningen af en endnu mere robust tilstedeværelse i Europa.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden etableringen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC er Andersen Global vokset til nu at have 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 230 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com

Følg pressemeddelelser fra Business Wire

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Business Wire

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum