Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global styrker sin tilstedeværelse i Caribien med Belize-baseret advokatfirma

Andersen Global tilfører dybde til sit caribiske dækningsområde gennem en samarbejdsaftale med Courtenay Coye LLP i Belize.

Advokatfirmaet der blev etableret i 2005, har tre kontorer i Belize City, Placencia og San Pedro. Med sin ekspertise indenfor skatteplanlægning og forvaltningsformue yder teamet juridiske tjenester til en lang række lokale og internationale klienter indbefattet private kunder, virksomheder og banker. Ydermere yder firmaet rådgivning til sine klienter om civile tvister, erhvervsmæssig og virksomhed, handel med fast ejendom, intellektuel ejendom og kontrakter med fokus på landbrug, turisme og bankvæsen.

”Vores gennemsigtighed og forpligtelse til forvaltning komplementerer vores brancheerfaring og forståelse for markeder i udvikling, så vi er i stand til at tilvejebringe vores klienter med uovertrufne løsninger” udtalte den ledende partner Christopher Coye. ”Dette samarbejde gør det muligt at styrke vores nuværende evner og udvide vores rækkevidde bredere, samtidig med at det konsoliderer vores virksomheds konkurrenceevne i Belize såvel som globalt.”

Andersen Globals bestyrelsesformand og adm. direktør Mark Vorsatz tilføjede: ”Med tilføjelsen af endnu en værdifuld samarbejdspartner i regionen vil vi fortsætte med at eksemplificere vores forpligtelse overfor og fokus på udvidelsen af vores organisations tilstedeværelse for at opfylde vores klienters behov på en problemfri måde. Christopher og hans team kommer med en stor viden og erfaringer og er endnu en vigtig brik i vores nuværende caribiske platform.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden etableringen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC er Andersen Global vokset til nu at have 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 229 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com