Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global styrker forretningen i Caribien med tilføjelse af Maurice Solomon and Co.

Andersen Global udbygger og forbedrer deres caribiske platform yderligere med tilføjelsen af det Guyana-baserede firma Maurice Solomon and Co.

Grundlagt i 1998, dette full-service revisionsfirma beliggende i Georgetown opererer med to partnere og mere end 25 eksperter. Maurice Solomon & Co. tilbyder en bred vifte af konsulentydelser inden for revision, beskatning og ledelse til enkeltpersoner og forretninger med fokus på pengeinstitutter, forsyningsvirksomheder og industriforetagender.

“Vi glæder os til at få muligheden for at udvide vores servicetilbud, idet vi fortsat vil levere løsninger af højeste kvalitet til vores kunder”, udtaler Maurice Solomon, Managing Partner. “Idet vores kunder hurtigt ekspanderer deres forretningsaktiviteter til forskellige jurisdiktioner regionalt og globalt, giver vores samarbejde med Andersen Global os dækning over hele verden og styrker vores evne til at levere perfekte tjenesteydelser”.

“Vores samarbejde med Maurice og hans team tilfører endnu en afgørende dimension til vores strategi, idet deres professionelle kendskab til markedet forstærker vores allerede stærke team i regionen”, udtaler Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman og Andersen CEO. “Yderligere er jeg overbevist om, at vi via vores samarbejde med firmaet Templar Chambers er i stand til at sikre de absolut bedste løsninger for vores kunder i Guyana og internationalt”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 220 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com