Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider til Skt. Kitts og Nevis

Andersen Global underskriver en samarbejdsaftale med full-service advokatfirmaet HazelAlleyne, hvilket er debuten for Andersen Global i Saint Kitts og Nevis, idet organisationen fortsætter med at hurtigt at udvide dens tilstedeværelse i Caribien.

HazelAlleyne drives af to partnere og over fem fuldtidsprofessionelle, som dækker over en bred vifte af ydelser i områder indenfor ejendomsret, selskabsret, civile søgsmål, ansættelseslov, familieret og formueplanlægning. Virksomheden er også specialiseret i statsborgerskab via investering, en efterspurgt metode til at håndtere formuer samt et af de ældste organiserede programmer i verden.

"Vores virksomhed bryster sig af det serviceniveau, som vi kan levere, og vi er forpligtede til at finde de bedste løsninger, som er klientfokuserede gennem vores forpligtelse til forvaltning og gennemsigtighed", udtalte Office Managing Partner Lisa Hazel. "Kompetencerne for medlemmerne af Andersen Global og deres samarbejdsvirksomheder samt organisationens globale rækkevidde gør os bedre klædt på til at tjene vores klienter i både Saint Kitts og Nevis og over hele verden."

"Vi har indset, at mange af vores multinationale klienter leder efter one-stop-shops, så Andersen Global leder efter klientcentrerede kvalitetsløsninger i regioner som Caribien", udtalte Andersen Global Chairman og Andersen CEO Mark Vorsatz. "Vi begyndte for nyligt vores ekspansionsindsats i regionen og har allerede skabt et stærkt fundament med tilføjelsen af samarbejdsvirksomheder, der yder skatte- og juridiske tjenester. Samarbejdet med HazelAlleyne er en vigtig komponent, der giver synergistisk dækning, idet vi fortsætter med at udvide vores caribiske platform."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret i over 200 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com