Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global træder ind i Haiti

Andersen Global fortsætter med at udvide sin rækkevidde igennem en samarbejdsaftale med det haitianske konsulentfirma GECA, hvilket fortsætter organisationens hurtige ekspansion på det caribiske marked.

GECA blev grundlagt i 2012 og specialiserer sig i forvaltning, økonomiske undersøgelser og regnskab og har fortsat med at udvide sine kapaciteter til at omfatte skattemæssige og juridiske tjenester, ligesom koncernen og er en af de få virksomheder i landet med global rækkevidde. Ledet af administrerende partner Johann Alexis Bounouni samt tre andre haitianske kvinder drives virksomheden med et team på over 40 certificerede eksperter og er bredt anerkendt – både nationalt og internationalt – og leverer fuldt integrerede løsninger.

"Vores samarbejde med Andersen Global styrker vores virksomheds fundament og demonstrerer vores engagement i forvaltning og uovertruffen service", sagde Johann. "Vores mål er at være det førende firma på vores marked, og dette samarbejde kombinerer Andersen Globals ekspertise og globale rækkevidde med vores virksomheds erfaring og tværfaglige kompetencer, som gør det muligt for os at skalere og fortsætte med at imødekomme vores kunders komplekse behov."

"Johann og hendes team har vist deres dedikation til uafhængighed og gennemsigtighed igennem deres kundeinteraktion igennem årene", sagde bestyrelsesformand for Andersen Global og adm. direktør for Andersen, Mark Vorsatz. "GECA har en platform, som supplerer andre samarbejdsfirmaer i området, hvilket styrker den interaktive tilgang, der er afgørende for vores succes. Vi har etableret en voksende tilstedeværelse i regionen, og dette samarbejde er endnu en strategisk tilføjelse til vores ekspansion på det caribiske marked."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret i over 195 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com