Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global indgår samarbejdsaftale med Ajo & Co. Advocates

Andersen Global fortsætter med at styrke sin tilstedeværelse i Afrika gennem en samarbejdsaftale med Ajo & Co. Advocates, et af de største advokatfirmaer i Republikken Sydsudan.

Firmaet i Juba blev grundlagt i 2013 og er et af de mest fremtrædende advokatfirmaer med speciale i selskabsret i landet. Ajo & Co. Advocates er vokset til at omfatte 12 eksperter, der leverer juridiske tjenester inden for skat, arbejdsret, retssager, fast ejendom, erhvervsret, erhvervsvirksomhed, samt olie og gas.

”I den nuværende globale økonomi og stadig mere komplekse forretningsverden, kræver det afrikanske marked grænseoverskridende skattemæssige og juridiske tjenester, der er effektive, samtidig med, at uovertrufne løsninger bibeholdes," sagde administrerende partner Ajo Noel Julius. ”Vores samarbejde med Andersen Global illustrerer vores dedikation til forvaltning og tilbyder vores kunder en integreret tilgang til både skattemæssige og juridiske tjenester på en sømløs måde.”

”Ajo & Co. Advocates udviser tydeligt den karakter og kultur, der er synergistisk med medlemsfirmaerne og samarbejdsfirmaerne i vores organisation,” sagde bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz. ”Ajo og hans teams dedikation til uafhængighed og gennemsigtighed, og deres dokumenterede ekspertise forbliver uovertruffen på det sydsudanesiske marked. Dette samarbejde er endnu en vigtig udvikling i vores ekspansion i Afrika, idet vi fortsætter med at tilføje dybde og bredde til vores platform på kontinentet.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på over 191 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com

Følg pressemeddelelser fra Business Wire

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Business Wire

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum