Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global fortsætter afrikansk ekspansion på nøglemarkeder; Debuterer i Mali

Andersen Global annoncerer sin debut i Mali gennem en samarbejdsaftale med skatte- og advokatfirmaet Juri-Partner, der er baseret i Bamako, hvilket tilføjer en supplerende tilstedeværelse, idet organisationen fortsætter sin ekspansion på nøglemarkeder i hele Afrika.

Juri-Partner er et af de største firmaer i Mali og er vokset til at omfatte tre partnere og mere end 20 eksperter, herunder to skattespecialister. Administrerende partner Mamadou Diarra og hans team tilbyder et komplet udvalg af skattemæssige og juridiske tjenester, såsom erhvervsret, minedrift, telekommunikation, skat, voldgift, samt generelle, kommercielle skattemæssige og juridiske tjenester til private og institutionelle foretagender, både nationalt og internationalt.

”Vi stræber efter at skabe kundeforhold, der er bygget på tillid og gennemsigtighed og har forpligtet os til forvaltning og uafhængighed,” sagde Mamadou. ”Forretning bliver mere og mere global, og kunders behov kan variere afhængigt af land og retskreds. Ved at kombinere Andersen Globals brede dækning og ekspertise med vores lokale dybdegående kendskab til markedet, positionerer dette samarbejde os godt med henblik på at hjælpe vores kunder med at navigere i deres juridiske og skattemæssige behov. Vi ser frem til at samarbejde med de andre medlems- og samarbejdsfirmaer i vores vestafrikanske region såvel som globalt.”

”Mamadou og hans team har et bredt anerkendt omdømme for ekspertise og deler vores engagement i at sætte standarden, når det kommer til kundeservice,” sagde bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz. ”Denne fælles vision giver et solidt fundament for stærke arbejdsforhold og udviklingen af en uovertruffen praksis. Vi stræber efter at sætte standarden for skattemæssige og juridiske tjenester i Afrika såvel som globalt ved at være pålidelige forretningsrådgivere, samt demonstrere vores organisations værdier og levere uovertrufne løsninger på en sømløs måde.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på over 189 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com